Elba caan baci he yavaw yavaw deyecem yoldawim evvel qiziwib vururdu indi hamileyem deye el vurmur eslinde xasiyyetide deyiwibe wukur yaxwi menada kus qala bilmir mennen ona gore deyirem dunen kuxnanin xalcasini yumuwam durub bunu harda qurudaciyig falan filan daniwir dedim getmirdi eee lekesi yumagima yox qurtamaga daniwirsiz yoldawim hirslendi Nata gelirem indi arvad ele qayit sen ona bir wey eliye bilersen bala oldurer meen 😱😱kecende gordum yoldawim sifet asib mende ona eyni sifeti gosterdim arvad ele deyirdi guya yumagima eseblewibde getirdim bizde qapinin agzinda istilik var yerden serdim yoldawim gordu bunu kim getirdi dedim men tek dedim tek yuyub qaldirmiwame onu arvad ozunnen wey cixaribsan dedim ay mama sen deyildinmi yuyursan yu deyen?arvad susdu yolwimda yegin cox daniwibsan dedi dedim narahat olma men az daniwanam dedim kusduk hergunde yaziwirig yaziram ona dunen yazmadim gelendede kus idim stolda oturanda bawdadi daniwmaga ayagini vurur eliyir bariwdig evvel olsaydi kuserdi yerini deyiwerdi yudum agli qirmizilidi deye ag yerleri leke idi deye yudum gerek yumazdin bele qurutmagda cetin olardi ayri soz ama meni ele eledi sanki,pis iw gormuwem ustune yoldawimida qiziwdirdi

Freedom dehwetdilere vallah demekki,onlar orda olanda olurda bawa duwmureme ya gel bunlarnan bir yerde qal yada sigiwin oturun evinizdede hefte 8 geldikleri bes deyilmiw kimi ustunude camaatin evinde qan qaracilig salirlar

Freedom he bacim vecimede deyil ozumu balami esasda fikirlewecem mene qalan bu uwag olacag baci ele bawa duwurki,meni inanilmaz bir weydi ee vallah baci demek uzanirig daniwiram elimi qarnima sigal cekirem deyirem anani sen cox istiyirsen yoldawimda baxir bir dene hereket et edir dayanir ardinca yoldawim deyir hecne etmir 😂deyir bildikde balam anasini cox istiyir

Qizlar canlarim salam bayraminiz mubarek nece bele gozel illere cixasiz Haminiz sizincun ele darixmisamki Allah hamimizi sevindirsin insaAllah. Men mueyyen sebeblerden gire bilmedim hem telebe oldugumcun qis imtahanlarim baslamisdi ama her zaman aglimda olmusuz♥️ sizlerden ne xeber

Lemann can cox sagol yaxwiligdi bizdede sen necesen?mualicelerin nece oldu?

Freedom baci qoyurame Ama birden sende bagiwla arxasi tekce 70kilodu uzanir arxasini firladir day bagiwla baci aralada bunu elcek taxiram ama baci ozume wam qoymaga iyrenirem buna qoyuram sagoldansa mirtdiyir wamini qoydum kecen gece 5deq olmamiw gordum kuxnadadi ozune duyu isladir eyilib edib yegin suruwub seher hamami yuyanda bogazim geldi indide yadima duwende iyrenirem iyrenc vezyyetde balaca qoyub tualetde qoyub zibil qabinin ustune oyu oyu ne gune duwdum baci hele yoldawimada ele yolnan deyir yeni wami pis qoyub menim yoldawim xasiyyetimi bilir iyrenirem uje deye bilmezki,adam kimi qoy yoldawim hele mene deyir mamam deyir bankani qoydugu kimi wami qoysun deyir niye deyirsen ona yoldawimda deyir sen deyirsen deye deyirem ara yerde soz soxursan Nataya neyse baci AllAh gorur herweyi

Freedom can baci senin qaynanan saman altdan su yeridire ona gore sene deyirdimki,macal verme durub o yemek biwirsin ozun biwir onu cagir gorsunki,senin evine gelib eger birlikde yawasaydiniz evvelden deyerdim arvadin evidi siz ayri qalmisiz uje sen oz evine oyrewibsen baci goturmek mecburiyyetinde deyilsen menim aglim olmuyub sozumu dememiwem sen de icive atma menim kimi

Freedom inweAllAh bacim AllAh olmuyanlarada nesib etsin inweAllAh

Freedom baci hec vaxd ele shey dushnme ne lazimdi de oturd yerlerine evdede qoyma elini bir ishe vura nese elese denene mama eleme ozum edceem onda oz yerin bilecey

Elba baci deyiremde Aiweye ki, qoyma onsuz o sizde olanda tez durursan ozun biwir cagir gelin yemek yeyin qoy gorsunki,ora senin evindi onun yox oz evinde oz erzagini biwire bilmir gozluyur

Elba he baci birden deyirem kecen zarafat eledik yazdig incimez??ama biz zarafatca yazmiwdig yada AllAh uzag elesin nese prablem var belke yaxwi fikirlewek yaxwi olsun

Freedom demeeee baci o qeder oyumuwdum off neyse dedikce eyni vezyyeti aliram ama qurtardi dunen wami

Freedom 😏butun eseblerimi pozure cixib getmekde bilmir ev senin nebilim eslinde demek asan gelir mene ama sen ne edesene bir weyki,herweyi ozellewdirib sonra yoldawin duz deyirsen deyecek anami istemir bir azda dolduruwa gelse besdi

Freedom baci inweAllAh onlar geder ele wey fikirlewme ama sen yoldawinla daniwa bilirsense sozuvu de qoy bilsin men daniwa bilmirem deye bawima minir baci onsuz deyirsen araniz deyib ara yerde onun etdiyinide de yoldawivin xasiyyetinin deyiwdiyinide belke sixiwalar ailelikce

Freedom he baci sebrli ol.gozle gor ne olur yoxh gordun alinmir hamisini yig qabagina danish denen bele olmaz.men teze gelin deyilama burda bura oz evimdi oyreshmishem,yemeyimi icmeyimi ozum etmey istiyurem hem qoca adamlarsiz eziyyetde cekmiyin

Qizlar men hekimimi deyisdim indi ozel xesdenaya gedirem yeni nesilde rena doktorun yanina hele teze baslamisam getmeye soyug deymeden mende yoldasimda mualice alirig cox terifleyirler gorekde xeyirlisi sizde bes hamile qalan var?) insaAllah Allah haminizi sevindirsin