Ayteh yox deyirdi praqrama gire bilmirem hec sonrada soruwmadim

Menessa_20 salam canim neyniesen?balaca necedi?bizim qonag var idi gire bilmirdim.yir yigis indi qurtarmisham

Elba Aleykum Salam canim wukur yaxwiligdi paltar qatdaliyiram can yorulmuyasan qaynatan nece oldu?

Elba AllAh komey olsun inweAllAh sen ozun necesen?Aiwe yene girmiyib goresen nese olmuyub?

Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir gununuz ugurlu kecsin inweAllAh 🥰🤲🏻

Sabahniz xeyir qizlar necessiz?ne var ne yoxh?hamileler bebishler necedi?

Freedom hervaxtin xeyir bacim necesen?getdiler sizinkiler?Mebes bayramin mubarek olsun ureyim AllAh bugune xatir gunahlarimizi ehv etsin inweAllAh bu xestelik belasini yox etsin inweAllAh

Freedom baci bizde pul qaynanamgilde olur axi mene acig acig deyildiki,xestexana pulunu vereciyik fso indi yoldawima deyecem bir azdanki,ala bilessen nese gorum cunki,xestexana cixiwini alaciyig daha dogrusu zakaz vereciyik ustunu yazirlare birde soska var goresize yaziynan onun ele gozeleni tapmiwig yoldawim dursun baxib zakaz vereciyik inweAllAh

Elba Aleykum Salam canim hervaxtin xeyir necesen?neynirsen?sagol xalasi yaxwidi bizim bebe sizlere qismet inweAllAh

Freedom he cox wukur can xalasi balan mawAllAh yaxwidi ozu ucun firlanir icerde boyudukce hereketler mohkem olmaga bawliyib men xestelenmiwem qrip olmuwam

Menessa_20 şükür bacı salamatliqdi hec mende ev isleri falan yumurtlama testi edirem bayirlisi artik

Freedom he baci menim de qismet olsa Anam gile almaga qoymuyacam yoldasim ozu duzeltdirecek yada alaciyiq kasib adamdilar niye borca salim indi beşikler 400 500 e di nene kimi nese almaq istiyir se o ayri elbetde ancaq yeke şeyleri qoymaram Alsinlar me bilirem ki imkanlari yoxdu ola biler qaynanam desi ki qiz evi almalidi cunki 1 2 defe demişdi qiz evi alir besiyi ancaq o adet olmuş ola biler imkani olsaydi he deymezdim alsinlar axi bilirem imkanlari yoxdu borc alib alacaqlar alsalarda men icaze vermerem indi natani sixişdirir qaynanasi oda doze bilmiyib deyib ama vAllah men olsaydim eksine nata baci aldirma hecne men olsam qurana and olsun 1 dene copde almaqa qoymazdim bax ele o sozlerine gore

Ayteh bacim anam deyirdi alacam bizimkilerde imkanli deyil ona gore yoldawima xestexana cixiwini falan zakaz vereciyik inweAllAh ad yazilan anam dedi aliram sen istiyeni ama uje bunlarin hereketini gorurem almag niyyeti yoxdu birinci uwag hesretle gozlemiwem birdene copde alasi deyil bunlar ummuram ama yoldawimin qazancini verseler bir iki weyini alardig onsuz dogulannan sonra payda getirecekler qalan lazim olan weylerinide alarig inweAllAh indi ama qaynanam xanim ewitdirdi iwim var qurtarsin paltara baxaciyig onda deyecem mamangil bele deyirdi belede deyecem maawda 50m falan gotur bir iki wey alag gorum ne deyecek yoldawim deyir ozum alacam ama onun demeyile deyil men bilirem anasi qoyan deyil

Menessa_20 baci sende qoyma anan alsin dush ustune yoldashinin de deyirdin alacam indi al.yoldashinda xetrine deymesin anasi gilden icazesiz hecne ede bilmirse senede nese demesin o barede