Elba Menessa_20 baci narahat olma ele shey yoxhdu sende her yerde bele shey danishma.narahat hiss etmirsense hecne eleme,
Menessa_20 Elba caan baci cox sagol yaxwiyame agrim falan yoxdu dunen ele dediler dedim fso 😔gedirem wukur bacim
Menessa_20 Qizlar iphone 📱 iwleden var aranizda? Dunen mebel yeriynen daniwmiwam onu nece etdimse arxive duwdu arxivi tapa bilmiremki,cixarim sonra yoldawim ele bilecek gizlin edirem cixarib ortaligda qalsin istiyirem bilenler yazar arxive nece girim
Ayteh Menessa_20 baci bu sualı happy momda ver orda iphone isleden çoxdu necesen neynirsen ? Biz karantinde evdeyik insanin kefi filanda qalmir nese etmeye ovulasiya etmisdim bu ay tutmadı xeyirlisi Allahdan sizler neynirsiz bebiş necedi
E_Nasiba Nikuli men iyulun 27si düşünürem inşallah. Sende qızdı ya oglan? Birdeki tebii isteyirsen dogmaq?
Nikuli E_Nasiba gizdi mende 14 iyin uzide cixir dogus yooo kesr olacam mende tebii doga bilmerem gorxuram amma hekime dememisem hec sorusmurda Bes sen. Tebii
E_Nasiba Nikuli doguw tebii gelir avqustun 3-5ine. Amma mende kesr olacam inwallah gozumden emeliyyat olmuwam. 27iyul düwünürem. Paltar barede herweyimi almıwam. Qalanlar kalyaska mebel nebilim 1-2 yay bodysi. Soska destini bakıdan almaq istiyirdim baldızım Almanyadan alacaq Nukun desti. Mene gosterib içinde da olmayan wey yoxdu. Da wampuna qeder alınıb chiccodan mamamgil alıb. Baldızımda bübchen alıb herweyini.
Menessa_20 Elba he baci ogun biriynen daniwdim onu gordu hecne demedi mebellerin qiymetini soruwurdum dunende biriynen indi istedim ona atam arxive duwdu tapa bilmirem
Menessa_20 Ayteh Salam Aleykum bacim necesen?neynirsen?xeyirlisi olsun baci inweAllAh gelen ay olar bebiwde yaxwidi xalasi vaxt azalib hecne yoxdu ortaligda moralim bozuk get gede dahada cetinlewir vezyyet bu insanlar neyle dolansin nece etsin vallah bawi adamin itir lapda inweAllAh tezlikle bu cetinlikler son bular