Elba hee baci Rayonlar arasi acilib baci onu bilirem ancaq yeke seherler lenkaran naxcivan baki gence olar acilmiyib temboli baki paytaxt dı açilmiyib ora sakini olsaydiq gele bilerdik ancaq ora sakini deyilik ona gore gede bilmerik ancaq acilanda gede bilerik

Freedom quyruqqqq 😂😂 baci o gun matkamı çekdirmeye gedende qadin mene dediki quyruqu azca bisir ye ciyeri al acza bisir onu ye her gun biraz day demedim 🤦‍♀️ quyruq bahadiiii hardan alim quyrugu

Ayteh

Gurcuu deme ee ogun deyir sen e paltar alag wok olduk 😱dedim alt paltari falan hirde gece paltari qayidif deyir d estefanada gerirler eve gelende nr geyiijefek goresen axwam iki uc gede paltari wekli fekdim dedim yoldawim a hhujjaj alag sud vere hdede rahat olar hafi alsin e osune ama desin 5ildu men alkakiwa
k huja alik yox hef karaglida deyil ona gore yoldawima feted ek hugun hamile paltari al
kadilat goresis je gunden gesirek evde ozune gelen de tapir mene hir enli walgar kofta alkasilar hef hir paltari k olkur eynike je jilih day sos yoxdu

Menessa_20 baci sen yoldashinla getde gedin bir gun magazalarda acilib bazarliq ele gel

Menessa_20 He baci sen aliwverisini ele birde alt paltarini pabuq al ozunle coxlu eski gotur lazim olacaq sene

Freedom baci he coxhdan hazir olmali idi ozude hicablidi geyim
        falan mutleq lazimdi baci ayagini yere dire Nata xesdexana cixisi falan aldir qeshey gey cix yoldahsina de gul falanda alsin yeqin evide beziyib edersiz

Elba aldiraf ak inweAllAh he deme ee haf i uwaga aid herweyi hasir etmiwem wukur hir iki wey qalib seherde falan gedib alafak men qalmiw am hirfe yoldawim mene doguw hediyyesi usuk alir 5qaw istemiwdik gumuw ee dunej sakas geridi gede paltari deyirem qaynanam a deyir orda gerirler ona gore day arvad i gedime alkiyacam

Freedom wekillerij fekkiwek ej usagi sakas verecek sahah gorum alkasa arvad day hesdi sus sus adam in bawi ja fidir 😏ozune herwey alir keke foraf jedi alkir

• Elba bunu yanıtladı.

Menessa_20 baci getdiyin hekimde olacaq yeqin dogus yoxhsa dovletde?

Menessa_20 Ozde baci deseler uwaga yemek veririk qoyma ha uwaq hemin gunden yemeye oyerewir dow goturmeyecek sora men xesetexanada olanda orda bawa salirdim qizlari😃

Freedom hee baci gozleyin bayramdan sonra umid edirem acilar Allah qoysa

Freedom a yoxe deyir quyruqu cox ye birde ciyeri cox ye ki hamile qalanda gucun yaxsi olsun . Mende utandim demeye ki quyruq bahadi 😀😂 zarafat bir yana alare yoldasim ancaq men tek nece yeyim ki sora zarafata vuracaqlar ki ozune yaxsi baxir filan bakida olsaydim ederdim burda biraz cetin bakiya getsem edecem amma quyruqdan aldiracam yoldasima azca qizardib yiyecem Allah qoysa

Salam qizlar sabahiniz xeyir necesiniz?Gunuz xow ve gozel kecsin Inwallah

Freedom eveet😍🤗insAllah…Bacim isteyirsen nomreni mene yene deyersen yazaram sene