Elba Aleykum salam qizlar necesiz ? Nata revoşş siz necesiz

Gurcuu can he f etin olur onda menim yoldawim da iwliyih heyif deyil seher gedir axwam gelir

Ayteh Salam Aleykum bacim necesen neynirsen wukur yaxwi ligdi rayon havasi yaxwi olar yawillig falan ele dowluyurak hu gadtlatda rayonu

Gurcuu can mende yaxshiyam qizlar.gunortaya ne bishrim deye dushnurem🤦🏻‍♀️Sen ne bisreceysiz?

Menessa_20 hecne baci menemda ev isleri filan . Dunen oyrendim ki ayin 18 den şukur işlere icaze kagizi olmadan getmek olacaq birdene qalib baki yolunun açilması onuda umid edirem 10 gune açallar 🤦‍♀️ Allahin izniyle qizlar dua edin Acilsin

Elba men de senin kimi baci 🤦‍♀️ bakida olanda her cur yemek bisirirdim amma burda kulfetdi hami beyenmir eyni yemeyi

Elba men de senin kimi baci 🤦‍♀️ bakida olanda her cur yemek bisirirdim amma burda kulfetdi hami beyenmir eyni yemeyi onuncun qaynanama bisir deyirem yada olar dediyini bisiririrem

• Elba bunu yanıtladı.

Menessa_20 He baci mende rahat olmuwam uje taxtimin ustune ortuk vura bilmirdim insi vurarm Ilkine deyirem Ilkin Vallah 1 il 6 aydan sora yeni gelin olmuwam😁

Elba Baci badamincaniniz var bir yemek deyim biwir dunen men biwirdim Inan Allaah yoldawim her yemeyi beyenmir dunen dedi yene biwirersem bundan cox super cixdi men yeye bilmirem badimcan ona gore yeye bilmedim

Ayteh baci rayonan hami gelib gedir gele bilersiz yoldashimin qohumu var mebelde ishdiyir ustadi olarinda ishi acilib insAllah tez zamanda gelersiz baci

Gurcuu baci sen resepti de qaynamam ele badimcanli biberli pamidollu yemey olure hefdebecer deyirler bizde onan bishirdi canim qurtardi😂😂

Freedom baci qaynatam badimcani hec sevmir ona gore badiman yemeyine ancaq qaynanam edir men risk elemirem ona hecne deye bilmir bishrende

Freedom

Elba

Gurcuu
                  qaynanam ele hasirlawir San ki doguwa hu gedecek alinasi o qeder weyik var ki arvad in ve f inede deyil salona gedir saf ini kestirsin dirjagiji duseltdirir goresis rayona gedende qacdi ozune neler aldi axwam yoldawima dedim hu hu weylerik yoxdu hilirsizde arg ada hirslejirek ona gore ki 5ci il olacaq gelinek mene hele usur istiyir ek alt paltari alkiyih hugun sahah doguw olacag eseb kefirire
                  m sanki gelin hudu dehwetdi ele deyirem deyer ek dedim ogun ama arvad qulag ardija vurdu jeyjiuik yoldawima axwam deyefek ajaka yasik alsin onda belke nese ede yasig je deyirem alir uje qoy gelsin axwam
                  ll

Menessa_20 Baci senin qaynananin bawinda catmir diyesen dene ki hekimlerin qarwisina cixan menem sen yox dogan men olacam e mene teze alt paltari almalisan ust geyimi almalisan xestexanadan cixanda geyinem ozune ne baxir yeqin tezeden ere getmek istiyir😁Belkede sevirnir nevesi olacaq ona gore deyir uwagin gozunde yaxwi nene olum gozel nene olum😁😁😁😁😁😁😃😃😃😃

Freedom hee bacican Rayona gede bilersiz ancaq bakida qeydiyatda deyilsizse bakiya qayida bilmeyeceksiz onu nezere alin gedin rayonlar arasi acilib he gedeceksiz ancaq baki sakini deyilsizse orda qeydiyatda deyilsizse qayitmaqa qoymuyacaqlar bizde ona gore qalmisiq ki baki yoluda açilsin Rahat gedek

Menessa_20 pay atonan dat senin yerine hekimle o danisiri day ne deyim vAllah ayib olacaq yoxsa yaxşi söz deyerdim . Baci sende day direşda hay kuy sal yoldasina dene ki alt paltarim yoxdu yaman gundedi bele şey olar day menim sozum yoxdu Qaynanan almir almasine cehenneme ozune alsin ancaq baci senin erin varda bir sey istiyirsen erine de ona direş aparsin seni al arvada yalvarmiyacaqsanki cehenneme almasin heç erine de o aparsin al ozuce iç paltari baci

Elba hee baci Rayonlar arasi acilib baci onu bilirem ancaq yeke seherler lenkaran naxcivan baki gence olar acilmiyib temboli baki paytaxt dı açilmiyib ora sakini olsaydiq gele bilerdik ancaq ora sakini deyilik ona gore gede bilmerik ancaq acilanda gede bilerik

Freedom quyruqqqq 😂😂 baci o gun matkamı çekdirmeye gedende qadin mene dediki quyruqu azca bisir ye ciyeri al acza bisir onu ye her gun biraz day demedim 🤦‍♀️ quyruq bahadiiii hardan alim quyrugu

Ayteh

Gurcuu deme ee ogun deyir sen e paltar alag wok olduk 😱dedim alt paltari falan hirde gece paltari qayidif deyir d estefanada gerirler eve gelende nr geyiijefek goresen axwam iki uc gede paltari wekli fekdim dedim yoldawim a hhujjaj alag sud vere hdede rahat olar hafi alsin e osune ama desin 5ildu men alkakiwa
                        k huja alik yox hef karaglida deyil ona gore yoldawima feted ek hugun hamile paltari al
                        kadilat goresis je gunden gesirek evde ozune gelen de tapir mene hir enli walgar kofta alkasilar hef hir paltari k olkur eynike je jilih day sos yoxdu