Arzum94 ne deyim baci Allah insaf versin.soz tapmiram demeye sende surundur danishma qoy ayri yatsin ne edir etsin yerini gorsed sabahda uzune gozune nese vur get analizi ver vecvede alma onda agli basina gelcey

Elba baci burdasan weklini atim silim bu sabaha gom goy olacag hecne ortmuyecek hele wiwdi goyerirde

• Elba bunu yanıtladı.

Elba qizaran yer wiwdi baci sabaha cekilecek goy yayilacag gozumun alti goyerir

Arzum94 can bacin qurban ne deyim bilemedim ne gune qoyub qurshkani cirrpdi uzune?Allah komeyin olsun baci calis soyuq suyu coxh vur bu 10 gune zada ancaq geder sabaha onsuz goyreceyde

Elba baci elindeydi yaninda oturmuwdum mohkem vurdu uzume doga variydi icinde sumuye deydi sacim ustum yer ne gune duwdu 😭

• Elba bunu yanıtladı.

Arzum94 Allah ona iman verib ama insaf vermiyib ne qeder esebi olursan ol hamileliyi nezere alib vurmamali idi lap gunah sendede olsa.

Elba bu gedesi deyil baci hekime getmeliyem 21+5gunlukdu iki gun sonra karsete kecmeliyem hamileler vitamin icer icmirem ne vaxt karsete kececem hekime yazdirmag lazimdi getmeliyem bu uznen gede bilmerem makyajda etmirem carwabliyam kremde sabaha ortmuyecek sabah lap pis olacag bilirem

Elba baci vurulasi wey var men hec vaxt gunahima gore vurulmafim anam gelmelidi guy bu uznen anamin qabagina nece cixaram seherden plan qururamki,deyek kimse gelende bilmesin ama onu daniwdiran deyilem qawimin uzumun tuku cehennem icime salanam ele idim dedim bu deqe uwaga nese olacag eger bu uwaga bir wey olarsan bir gun bele day bu evde oturmarm

Arzum94 baci ele hele get sende denen qapiya deymishem falan sen mutleq getmelisen hekime karset ucun

NigarJan yox men day 25de doplere duwecem sadece hekimin yanina 12de getmiwem belke nese vitamin lazimdi birde karset nomresi yazmalidi burada sidiy analizi vermeliyem cagirdiglari vaxtdi oturmuwem cehennem olsun

Elba baci ora uzagdi iki avtobus deyiwirsen ustunede universitet yani utaniram axi sabah yazacam seher dese gel qaynanami gonderecem deyecem de agriyir

NigarJan baci bu uznen nece gedim onun ne vecine utaniram axi qapaliyam deye uzum goz onundedi gorunen yer uzumdu oda ne gundedi