Sedaa Fairytaleee oooo kolay gelsin 😂😂 benim meslek resim ögretmenliği ama şuan yatışş 😂😂 calişmiyorum, ek işte yapmiyorum. Geçenlerde iğne oyası yapıp satıyordum ama bıraktim onuda. Bu arada eltim de senin gibi tütün sarıyor. Cok kötü kokuyor kız. 😂😂 iyi dayanıyorsun sen
Ask_hosmus Fairytaleee bende sarardım ama eşime sarardım kutusunu 20 TL ye🤭😂 apartmanda Bi abla sarıyordu o zaman kutuyu 5 TL ye şimdi ne kadar oldu inşallah zam gelmiştir 200 tane sigaraya az bence o para
Fairytaleee Sedaa bana çok koku etkisi olmuyor eşim de içtiği için alışkınım galiba boş oturmaktan iyidir gızzz 😂❤️
Sedaa Fairytaleee benim eşim kullanmıyor sigara, akrabalarda da fazla içen yok. O yüzden alışkın değiliz, eltimin evine gidip gelince sanki ben içmişim gibi üzerime siniyordu koku. 😁 tabiki boş oturmaktan iyidir kız. Kolay gelsin 😊
Wom35 Fairytaleee kaç kutu sarıyosunuz ? Yani isteğe göre mi veriliyo sigara ? Bende düşünüyorum ek iş
Sept Aa kolay gelsin 😂 biz de sigara zamlarından sonra kendimize sarıyoruz, ben beceremiyorum çok ama öğrencem inşallah 😂
Nur29 Fairytaleee bunu nereye satıyorsunuz güzel işmiş basit hemde 🤣kuccuken dedemle sarardik oradan biliyorum
Esmerkiz Fairytaleee helal olsun kız😁ekmeğini taştan çıkarırsın 😁ben kendimde böyle sarıp içiyorum.Hollanda’da sıgaraların fiyatları aldı başını gitti .
Fairytaleee Esmerkiz burada da 30₺ oldu bayağı zam gelmiş bende arada içiyorum ama daha çok sarıp tütüncüye satıyorum 😂🙈