Melmomss VahsiKralice kız demem yazacaktım o da demez o ne öyle dkşdnflckflf aşkımı günlük hayatta kullanırım karıcım hiç demez zaten dkşdmfşf
honeyland VahsiKralice 4 yıllık 😬 eşim sevmez ya konuşmaz ben konuşturmaya çalışıyorum ama o cümle kuramıyor 😬 bnde konuşmuyorum artık 😄
VahsiKralice honeyland zorlasana biraz alışır bizde konuşmuyorduk benim isteğim üzerine konuşturmaya baya çalıştım şimdi susturamıyorum dksjsksjj
HurremSultan VahsiKralice argo ama wna baci sövmeli değil🤣 biz normalde hiç qrgo kelime kullanmadığımız için ilişki esnasında azcık argo olabiliyor ama örnek vermem😅😅😅
HurremSultan Yasak_elma ehehehee bu biz bende aşırı küfür sevmem normalde biyle şeyler konuşmasına izin vermediğim için o an güzel oluyor🤣
HurremSultan Akrep bende hoşlanmıyorum ne gerek varki. Ben senin eşininim. Sokakta kavga ettiğin adam mıyım
HurremSultan VahsiKralice ehehrgeeee yok anammmm söylemem insan o anda xoylediklerini düşününce utanıyor yahuu 😅😅 normalde asla söyleyemeyeceğim şeyler ama o an noluyorsa içimden panter çıkıyor waoowww yapıyorum hfzejtstjshdr