HurremSultan VahsiKralice ehehrgeeee yok anammmm söylemem insan o anda xoylediklerini düşününce utanıyor yahuu 😅😅 normalde asla söyleyemeyeceğim şeyler ama o an noluyorsa içimden panter çıkıyor waoowww yapıyorum hfzejtstjshdr
VahsiKralice HurremSultan o anki gazdan oluyor bunlar bişi olmaz bazen bende açık konuştuğumda hoşuna gidiyor da iş bittikten sonra tekrar edip duruyor yerin dibine giriyorum 😂🙊
Ooyoo Akrep niye korkuyorsun o yaşlara gelince de aa bu yaşlar sandığım gibi büyük yaşlı değilmiş ne kadar büyütmüşüm gözümde diyeceksin
Akrep Ooyoo korkmaktan ziyade yaşanmışlıkların çoğalması şu anki rahatlığın üzerine sorumluluğun katlanması vs 🥺 yoksa rakamlar çokta bir şey ifade etmiyor 🌸
HurremSultan VahsiKralice ay evet ben ağzına vuruyorum sus konuşma diye😅😅 birde disarda yapıyor bazen utancımdan ölüyorum biri duyar diye hiç korkmuyor bu adamlar 😅😅
LingardiumLeviosa Herkes bu ana bacı sövme olayı etrafında toplanmış siz duydunuz ya da gördünüz mü seks sırasında böyle tumturaklı söveni? 😬 Küfür seksin doruk noktasına afrodizyak etki yaratıyor bence.
VahsiKralice LingardiumLeviosa duydum ondan sordum açık konuşmak ve küfür arasında dağlar kadar fark var
VahsiKralice Lagosiyawo aşko kocan ne desin kayınco mu desin sana 😂 şaka bi yana erkeğin konuşmasından bahsediyorum ben
VahsiKralice HurremSultan benimki de dışarı misafirlik dinlemiyor ama bilimsel açıdan erkekler hoşlarına gittikleri şeyi olur olmadık yerlerde aklına getirir ve söylermiş demekki hoşuna gitmiş 😂😂
HurremSultan VahsiKralice ahahah öyle vaallahaaa bu erkeklerin kullanim kılavuzu falan olsa kesin yazardı gswjgxksx aynen hoşlarına gidiyor utandiriyorlar sonraaaa