Akrep Sedaa Bizde antibiyotiksiz atlattık çünkü çok hafif kızarmıştı sadece halsizlik ateş vardı. Öyle olmuş galiba. Allah şifa versin havalar antin kuntin dengesiz bu ara
Sedaa Akrep havalar gercekten cok bozuk, birgün sıcak bir gün soguk, benim cocuklarda hapşurmaya başladilar, inşallah hasta olmazlar.
Sero-9 4 saatte bir calpol verin. Üstü muhakkak ince olsun evin içerisi iyiyse sadece zıbın ve çorapla gezebilir. Ilık duş aldırın düşmezse soğuk kompres yapabilirsiniz. Tüm bunlara rağmen Düşmez hatta yükselişe geçerse hastaneye gidin enfeksiyon vs olabilir
Aslan Sedaa dolven verdim artık antibiyotik verdi günde 1 tane öğlen verdim ama şuan anlında bez emziriyorum
Aslan 36.5 oldu ateşi çok şükür ya vallaha dün onu öyle görünce içim parçalandı ağlamaktan boğazı yırtıldı sanki ilk defa ateşlendi dişte veya aşıda hiç ateşi çıkmadı çok korktum çok masumlaştı eskiden hep gülerdi arkamdan koşardı oyunlar oynardı bu hali beni çok üzüyor
Sero-9 Aslan yaa çok şükür 🙏ama siz yinede gözünüz üstünde ayırmayın gece ateşi çok sinsidir Allah muhafaza bi anlığa bakar 💜 merk etmeyin en Zor atak dönemindesiniz bunada atlattınızmı 2 yaşına kadar artık keyif zamanı☺️🌹
Aslan Sero-9 Allah korusun uyumam beklerim başında anne olmanın en kötü yani bu galiba çocukların hasta olmadı 😔
Akrep Aslan ince müslin varmı ama ipincecik onunla örtebilirsin istersen. Yoksa da örtme boşver korkma hiç bişey olmaz. Ateşinin yükselme ihtimali var tetiklemesin
Wom35 Aslan ayaklarının altına limon suyu sürğn ya da direkt limonu sürün çoraplarını giydirin ateşi düşürüyomuş İnşallah bi an önce düzelir 🙏
Aslan Wom35 40 derece oldu 3 kere şurup verdim işe yaramadı kan verdik gribal enfeksiyon çıktı çiş ve kaka bekliyorum yapınca onlarıda göstercem döküntü olur dedi onu bekleyelim dedi ona göre detaavi uygulayalım dedi iğne yaptı şuan rahat
Boncukkk Aslan alttan fitil verin isterseniz ben ateşlenince öyle yapıyordum ılık bi suyla elleri ayakları kol altını falan yıkıyordum şurup veriyordum etkisini görmeyince fitil veriyordum yarım saate düşüyordu ateşi bizim fitili doktor vermişti
Aslan Boncukkk 40 dereceye çıktı hastaneye götürdüm fitil vermedi döküntü yapcak bugün yarın ona göre tedaviye başlayalım dedi