Kızlar yatak başlığımın arkasında birazcık erimiş küp şeker buldum.. son zamanlar forumda sık sık görüyorüm böyle şeyleri bende acaba mı dedim bu aralar eşimle aramız bayağı kötü aklıma her şey geliyor😔
Bilgisi olanlar?
Sedomerii küp şeker :) o kadar da degıldir erir sonucta :)
serenity Evet var ama onun elleri orayı erişemez
serenity Yatak başlığı duvara tam yapışıyo nerdeyse ancak çekilerek oraya koyulabilir yerde olsaydı düştü derdim Ama monte demirleri var ya onun üstündeydi O yüzden biraz ürkttüm
Çocuk atmıştır. Nas Felak okuyun. Kötü kötü şeyler de düşünmeyin
Şimdi biraz araştırdım Küp şeker ile bağlanma büyüsü varmış bide çok etkiliymiş🥶
Sedomerii nerden araştırdınız bende bakıyorum ama bulamıyorum
Sedomerii gerçekten büyü büyü diye diye en sonunda gerçekten büyü goruceksiniz oturucaksınız yerinize .kafayı bozdunuz artık .bizim yatagımızdan neler cıkıyor bir bilsen .allah askına cin goruyor musun? evde olağanüstü seyler goruyor musun ?aklını kaybediyor musun ?musallatın var mı ?bunlar büyünün etkileri oluyor.yattıgınız yerden büyülü olmuyosunuz.kendinize gelin
Rouge Evet evde olağan üstü şeyler oluyor kötü rüyalar görüyorum Kendimi normalden çok fazla kötü hissediyorum Eşimle 7 yıllık evliyiz şimdiye kadar biribirimizi hiç incitmemiştik şimdiyse bana söylemdiği kalmıyor O kader sevgisi varken en ufacık şeyden tartışma çıkıyor. İnsan birşeyler yaşıyorda büyüyü düşünmek zorunda kalıyor. Şöyle düşün 6 yıl çok iyisin hiç bi kötü söz duymadın son 6 ayda en kötü sözü duydun fakat hiç bi suçun yokken? Bazen eşimin kayafı yediğini düşünüyorum doktor falan tavsiye ediyorum ama hiç bi şekilde kabul etmiyor. Büyü yapacak birileride var
Sedomerii bak canım her rüya büyü değildir ne kadar kötü olsada .ya anlamı vardır ya bilinc altıdır. ben sana gördüklerimi ve cıkanları anlatsam uyuyamazsın bile .ve sen bu düsünceye girip psikolojik etkileniyorsun aklına büyü yatıyor duydukcaz o enerji cok kötü büyü yoksa da kötü olaylar oluyorz o yüzden size diyorum ki büyü diye aklınızı kaybetmeyin dua edin sadece.bunu kabullenmeyin hemen .yoksa ya insanların günahını aldığından yada o in cin cagırmaktan mutlu olmazsınız. büyü demek üc harfli demek onları kabul etmeyin ederseniz gerçekten olur.onlar böyle insanlar arıyolar zaten.gerçekten basınıza olağanüstü seyler gelir .degil büyü yapmak normal gercek dua eden hoca bul bakalım bu zamanda bulabilicek misin? bu cok zor .anlasmamaya gelince de sen 10 yıl sorunsuz geçiririp on yılın sonunda bosanadabiliriz bunlar büyüyle ilgili degil olagan seyler .sorunlar artıyor biz büyüyoruz degişiyoruz anlasmıyoruz belki bizde biseyler bitiyor yada karşı tarafta .asla sorunumuz yok olamaz olursa büyüdür böyle bisey yok insanız bazı seyleri kabul etmeyi öğrenicez.sen eger büyüyü kabul edip birde hoca ararsan işin yaş cünkü tek yapman gereken inancın tam olucak dua ediceksin yoksa olmayan şeyde olur büyü ve ve cinlerden korunma yontemi budur
Rouge Almanyada yaşıyorum zaten hoca falan arasamda bulamam gerçi arayacak birde değilim ama böyle işte insanın kafası sorunlardan dolayı karışabiliyor Ne yapacağını şaşırıyorsun anlaşarak konuşarakta olmuyor bunuda görünce panik yaptım ne yapacağımı bilemedim 🤷♀️ Allah hepimizi kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun inşallah