• +18
  • Bilgisi olanlar?

Rouge 😏 şeytana uymuşumdur. Muhabbetin iyi geldi❤️ her konuda Allah yardımcımız olsun

Rouge senin yorumlarını çok mantıklı buluyorum gerçekten uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum senin gibi nadir insanlar var

Meral22 yaaa cok teşekkür ederim .bu yorum o kadar mutlu etti ki beni keske bisey yapsamda bende seni öyle mutlu edebilsem istiyorum teşekkür az geliyor ne kadar etsem az cok sagol canım benim 🥰♥️♥️

Sedomerii büyü olduğunu sanmam. Yapan kişi de itinayla sarar bişey yapar öyle gelişigüzel şekeri olduğu gibi bırakmaz ki oraya. O büyü işini de herkes yapamaz yapabilen de dünya para alır. Zaten aşırı saçma bişey. Bir de insan evinde hep huzur olsun istiyor da hiç tartışmamak da sorun . Arada kızmak , tartışmak, trip atmak da evliliğin tuzu biberi(kimse haddini aşmadığı sürece)

Sedomerii küp şeker ile yapılan büyü var bir hocaya danısınn isterseniz

Rouge söylediğiniz her şeye katılıyorum ama her şeye.. insanlar şifa ararken daha cinleniyor.. eşime ortagı büyü yapmıştı kendisi cinci pisliğin tekiydi Allaha sıgındım bana bir şey yapamadı cunku korkmadım ama eşim için iş iştem geçmişti Salih memişogluna gittim ilk islemi yaptıktan sonra vefat etti eşim tam kurtulamadı ama gözü acıldı ardından en az 7-8 hocaya gitmişizdir hep saçmalıklarla uğraştık en son birini bulduk evimize kadar geldi üzüldü artık ugrasmama, her seyi temizledi tek tek eşim ilk tanıdgım insana döndü en son psikologa da gönderdi eşimi.. ama ona denk geleme kadar meler yasadık.. gitmeyin arkadaslar herkese gitmeyin

brokoli ay allah onu bildigi gibi yapsın pislik😤😤 büyü böyle bisey onu demek istiyorum bende kolay degil bak olağanüstü seyler yasamıssınız ve helal olsun sana tek yontem bu inanmak sıgınmak insanlar bos hocalara inanarak ya paralarını ya umutlarını kaybediyolar ne gerek hoca size en son denk gelen gibi dua okur fln budur allah bir daha yaşamanıza izin vermesin canım benim 🌸

Sedomerii kocana başkası yaptırmış olmasın kendine bağlnma büyüsü biri demiş ya sekerle bağlsna büyüsü diye

sessizol Benimde şüphelerim var. Çünkü son zamanlarda biri için tartışmalarımız oldu ve bu insan çok yakınızmda evime girmişliğide var😑

Sedomerii sen bi geniş çaplı araştr soruştur güvendiğin birine sor