mavisu12 Arkadaşlar geçende yazmıştım aldatılma vs ile ilgili eşimin telini kendi telime Vatsap eşleştirme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı ?
Amannebileyim mavisu12 Whats web diye bir uygulama var onu kendi telefonuna yükle eşinin WhatsApp kodunu tarayınca hemen eşleşiyor zateb ama sen kendi telefonundan onun WhatsApp ona girdiğinde eşinin telefonunun bildirim bölümünde gözüküyor haberin olsun
Nebilimne mavisu12 eşinin telefonunda ayarlardan o bildirimi kapatabilirsin ayarlar watsap diğer bildirimler orayı kapat asla eşinin ruhu duymaz
mavisu12 Amannebileyim yani webi indirince mesajlarımız vs birbirine karışmıyor demi numara değişimi de olmuyor
Buulut mavisu12 Hayir karışmaz mesajlar ayri bir uygulamada goruceksin zaten ama yukarda arkadasin dediği gibi giris yaptiginda eşine yukardan bildirim gider esin uyurken yada telefonu sarjdayken falan bak
mavisu12 Buulut işte ben gün içinde silmesin vs diye indireyim dedim peki dikkatini çekecek seviyede mi bildirim gidiyor ?
Buulut mavisu12 Evet direk yukarda uygulama adi vs şak diye çıkıyor farketmemesi imkansız gün içinde silebilir evet
Buulut mavisu12 Bildirimlerden kapatabilirsin gece uyurken yada fırsat bulduğunda kendi telefonundan gir whatsapp web e eşine bildirim gelince üzerine tıkla ordan bulursun zaten hemen
Amannebileyim nisaa4134 eşinin telefonundan tamamen WhatsApp uygulamasının bildirimini kapatmak gerekiyor gelen mesajları vs tamamen kapanıyor gerçi önceden kullanıyordum onda da eşimin haberi vardı zaten aramızda bir güvensizlik yok çok şükür