Ecivicivokke TombulHatun anladım ben olayiiii 😱😱 arkadaş haftada demiş ama kaç hafta olduğunu söylememiş belki de 3 haftada vermiştir 🤪😂😂
TombulHatun Ecivicivokke kız ilk yazdığında 1 haftada demiş sadece su ile mi verdi kaç kilo spoar diyet vrmı eğer sadece su ile verdiyse zehir olsa içerim be onu 😂😂😂😂
Fairytaleee TombulHatun canım muhtemelen su orucu yapmıştır ben 10 gün sadece su ve çorba içtim 6 kilo verdim ama evet sağlıksız dikkat edince geri almıyorsun ama şok diyet gibi birşey ❤️
TombulHatun Ecivicivokke cevep versin de bakalm ne yapıyormuş 8 günde 10 kilo muazzam olur kız 😂😂 1 hafta anamda kalayım bunu uygulayıp kocamn yaına gideyim-10 ile adam şok 😂
Ecivicivokke TombulHatun kadın isterse diye bir dizi vardı hülya Avşar estetik olup geliyordu kocası tanımıyordu bizimkiler de olur tanımaz 10 kilo verirsek 😂😂
dolapfaresi TombulHatun emziriyorum ama kızım 1 yaşını geçti pek de emmiyor sütüm kesilse de önemli değil gözümü kararttım bugün başlıyorum inşallah bu defa olur ya 🤣
TombulHatun dolapfaresi haftada 10 kilo vereceğim hayaliyle başlama mutlaka ödem atmada vs etki edecektir düzenli için ce 😂
HayatSadeceBirBedel Liyam55 Bunun sağlıklı olduğuni sanmıyorum. 1 haftada o kadar kilo vermek sağlıksız. Vitaminler tükenir, vücud zarar görür.
[silindi] Liyam55 acaba bu kürü emziren anneler yapabiliyormu kizim 2 buçuk yasinda ama.hala memeyi biraktiramadiim kiloda vermem lazim bebege ne zarari olabilirki yesil cay ve sodanin bilmediğim. Icin soruyorim
Liyam55 [silindi] Emzirmeler ve hamileler içemez emzirdiğini icin yan etki yapar carpıntı yapar aynı etkiyi çocukta götürü o yüzden emzirmeyi bıraktıgınz zaman kullanabilirsnz
TombulHatun Fairytaleee 10 gün çorba ve su mu kız ben bunu yaparım 😂 belli bir sınırı var mı çorbanın yani 3 öğün mü birde kahvaltıda damı çorba içicem
Fairytaleee TombulHatun ben saat 12de uyanıyorum diyette olduğum için heryeri topluyorum sonra acıkıyorum çorba içiyorum gün boyu ne zaman acıksam içiyorum sınır yok sıvı diyeti uyguluyorum böyle
TombulHatun Fairytaleee ben sabah 6,30 uyanıyorum kahvaltıyı yumurta filan yiyip sonrasını mıçorba yapsam sabah sabah çorba içemem ya 😂