aynenaynenn ama doktorlar %100 demiyo hiçbir zaman, benim oğlum da 12 haftalık belli olmuştu hiç değişmedi
Buzlulimonatam aynenaynenn benim kızlarım da çok değişiklik oldu ilk kızıma 7 aya kadar erkek dediler sonra meğer çocuğumun parmağı bacak arasındaymış pipisi sanmış doktor 😅ikinci de kordon mu pipi mi bilmiyorum erkek gibi duruyor dedi sonra kız olduğunu öğrendik ben deli çocuklarım benden deli 😅
sosyolog1kadin Buzlulimonatam başlık ne alaka onu anlamadım 🙄kesin bişy dememiş benim kuzenime önce erkek dediler 6. Aydan sonra kız dediler ama erkek doğdu oda her 2 cinsiyete uyacak kıyafet almıştı. Sende öyle yapabilirsin kesinleşene kadar ☺️benim 11+5 te erkek dedi yanılmadı😃
Buzlulimonatam sosyolog1kadin kız hoşuma gitti başlık yazdım işte psikolojim bozuk galiba bu aralar hormonlar tavan 😂 demek ki ultrasona da pek inanmamak gerekiyormuş diğer kızlarıma da hep erkek kıyafeti aldım benle beraber görümcelerim de almışlar dı ama hep prenses oldu sonucu ondan korkuyorum da biraz 😂
Safinaz Buzlulimonatam yine kordon yada parmak görmediyse erkektir canım genellikle 12. Haftada görünüyor cinsiyet 😀
Buzlulimonatam Safinaz ya işte doktora dün çıkarıp bakmak gibi şansımız yok demi adam güldü artık nasıl şaşırttıysa çocukların seni diyor😅
Buzlulimonatam Sokaklambasi yaa işte hep korktupum bi de insan oğlum diye seviyor kızın oluyor değişik oluyor öyle olunca da size kaçıncı haftada erkek dediler biz dün 13 ‘cü haftayı geride bıraktık
sosyolog1kadin Buzlulimonatam eee tecrübeliymişsin zaten 😂sen idare edecek kadar dediğim gibi al sonra erkekse yada kızsa doğunca isteğin gibi al
Sokaklambasi Buzlulimonatam Tam hatırlamıyorum inan, ama bu ultrason cihaziyla yada doktorla alakalı bence ya.. ilk bebegimin cinsiyetini ikili testi yapan doktor soylemisti cunku😂
PiTi Buzlulimonatam ihtimal var tabi ki değişme konusunda 12+3 de kız dedi kız oldu😅 ama tavsiyem alişveriş işine o kadar erken başlamaman yönünde 7. ayı bir gör ondan sonra al
Buzlulimonatam PiTi kız çok sabırısızım ben ama ya İnan daha rahmime Nur düştüğünde aldım bir kaç takım 😁
Ecivicivokke Buzlulimonatam musaitsen git tekrar istersen özel hastaneyse 15 gün içerisinde tekrar gidince ücret vermiyorsun diye biliyorum kontrol amaçlı gittiğinden dolayı yani aklında soru da kalmaz 💃 benim oğluşum baya net göstermişti kendini o yüzden bir şey diyemiyorum değişme konusunda 🤗
Buzlulimonatam Ecivicivokke benim de kızlara nazaran bu hamileliğim çok değişim çok güzel geçiyor ultrasonda da baya net görmüştüm bebişi kızlarımı öyle net görmedim ama hani doktorum biraz net konuştu olmazsa yarın bi gideyim tekrardan sağol canım tavsiyen için 🥰
Popy_ Buzlulimonatam daha çok küçük değişebilir de bence 😅 ya oğlum 6 aylık olana kadar göstermedi kızım 17 haftalıkken doktorum kesin değil ama kız gibi dedi detaylı ultrason a girene kadar gene şuphedeydim bence detaylı ultrason u bekle devlete gidiyorsan
Buzlulimonatam Popy_ bende ikisinde de ağzım yandı ya bunda da korkuyorum değişik duygular içindeyim çocuğumu kızım diye de seçemiyorum oğlum diye de yavrum diye seviyorum alınmasın diye 😂
PiTi Buzlulimonatam Allah seni ya 😅senin iyiliğin için diyorum tatlım Allah göstermesin bir şey olsa çok üzülmeni istemem o yüzden sen beğen kaydet sonra al
Ecivicivokke Buzlulimonatam aynen seni zorlamicaksa git boşver hem bebisini görürsün tekrar ben çok seviyordum onu görmeyi 😍😍
Buzlulimonatam PiTi aslında çok haklısın canım galiba biraz bu konuda törpülemeliyim kendimi sağol canımm düşündüğün için 😘
1bbby Buzlulimonatam benim ogluma 12. 13. Haftalarda doktor pembeleri hazirla diyodu😁😁 daha sonra şok etti bizi