Buzlulimonatam bitterdelisi24 ben sarılara mahkumum onu anladım diğer prenseslerime de aynısı oldu kız ölim mi ben ağız tadıyla kızım veya oğlum diyemiyorum hayır yani ailem de inanmıyor artık ikisinde öyle dedin yalan mı söylüyorsun diyorlar 🤦🏼♀️🥲
Yasak_elma Ruzgarin_kadini Hakkında hayırlısı canım kızıda erkegide veren allah saglıklı olsunlarda🤲🌸
1bbby Buzlulimonatam sus sus Allah korusun deme oyle bende cok korkardim bebekler karisir falan diye. Cok eminim karismadigina babasinin fotokopisi gibi😁😁😁 annemide bebegin basina dikmistim dogar dogmaz
Buzlulimonatam 1bbby bu iyi fikir annemi almam lazım o zaman hayırlısı ya artık ne diyim ben sadece çok merak ediyorum ya ondan :)
Buzlulimonatam Cicekliperde öyle yapıcam galiba mecbur çünkü ikisinde de aynı problemi yaşadım bunda da yaşarım korkusu var
sosyolog1kadin Buzlulimonatam yok canım niye karışsın😂zaten direk muayene edilip koluna bileklik takıyorlar soyadınızı yazıp. Normal mi sezaryen mi olacak? Sen görmesen bile babası kapıda görür
Buzlulimonatam sosyolog1kadin sezeryan olacaksa canım ama babası ayakta uyuyor kucağına bir yaşında bebe verseler karıştırıp alır getirir bana 😂
VahsiKralice Buzlulimonatam 12 haftalıklen gitmiştim erkek demişlerdi kesin bilgi dediler benim oğlan her ultrasonda doktor hanımlara bir tarafını gösterdiğinden doktorlar kesin dedi her kontrole gittiğimde yine de sordum sonuç olarak tatlış bir oğluşum var 😂
Buzlulimonatam VahsiKralice yaa ne güzel maşallah rabbim acılarını göstermesin inşallah 😘o zaman darısı bize iki kızdan sonra erkek tuhaf gibi geliyor bana ama sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter 🤲🏻
Buzlulimonatam Aspirin hah işte korktupum bu 😅ilk kızıma doktor üstten bakınca erkek alttan bakınca kız dedi meğer yavrumun parmağını pipisi sanmışlar işte o yüzden güvenemiyorum hiç bir ultrasona
Buzlulimonatam Emommom bende bu şans varken saha çok değişir ilkinde dokturum şey demişti süren bakınca erkek alttan bakınca kız görünüyor düşün artık 😢
bitterdelisi24 Buzlulimonatam ya 🥰😂 ama sarı da allahtan guzel renk :) bak mor Mesela kahve tonları :) turuncu ohoo al sana bırsuru renk :)