dramaqueencnm Buzlulimonatam unisex şeyler alabilirsin organik ürünlerin renkleri genelde unisex oluyor
Buzlulimonatam dramaqueencnm inanır mısın az önce bakıyordum canım onlara hem kaliteli hemde renkler hep kızlara erkeklere uygun teşekkür ederim canım söylediğin için ❤️
Buzlulimonatam kubi0 yaa teşekkür ederim canım o senin güzelliğin inşallah ta değişmez ya zaten bu erkek olursa hani büyükse konuşmim kader kısmet ama artık çocuk düşünmüyorum şartlar çok zor çünkü :)
Gecemavisi-1 Buzlulimonatam doğuma kadar belirli bi cinsiyet söyleyip doğumda değişen duydum ben 😂 yüzük falı biliyormusunuz onu yapın o hep doğru çıkıyor 😅
bitterdelisi24 Buzlulimonatam ya 🥰😂 ama sarı da allahtan guzel renk :) bak mor Mesela kahve tonları :) turuncu ohoo al sana bırsuru renk :)
Semaaa06 Buzlulimonatam ihtimal var tabiki. Keşke sabredebilsen 16.haftanda asıl netleşir ayrıntılı usgde tescillersin 😁
Buzlulimonatam Semaaa06 kız benim kızlarım da tersti yedi aya kadar erkek bildik kız dediler ikinciye bi kız bi erkek diyorlardı doluma yakın öğrendik ben de mi problem var çocuklarda mı halalarıma çekmişker işte 🤪😂
Buzlulimonatam seksihatun insan o kıyafetlere üzülüyor ben bi dolap dolusu almıştım görümcelerim ayrı almıştı ama ikisi kız olunca elimde kaldı hediyelik dağıtıyordum sağlıklı olsunlarda don her türlü alınır :)
Gecemavisi-1 Buzlulimonatam bana erkek dedi oğlum oldu ama yanılma olan da çok var inşallah doğru çıkar :)
Buzlulimonatam bitterdelisi24 valla hi balsın bal keşke senin gibi bi bacım olaydı senin sevdiğin renk olduğu için valla turuncu alıcam ❤️