Daha öncede defalarca yazdım bıktım artık. Bı adam karısına dokunmadan yanasmadan aylarca nasıl durur. Aldatma veya kendini tatmin ettiğini düşünmüyorum olsa farkederim. daha önce defalarca konuştum tam duzeldik şimdi tekrar 2bucuk ay oldu adam yüzüme bakmıyor. Sorduğumda yok ramazan yok sen müsait değilsin vs.dun gece baya belli ettim gene yok. Döndüm arkamı yattım sabah oldu surat yapiyorum. hastaneye gitmişti çocugun kan sonucu almaya normal çıkmış dedim herşey yoluna girdi şükür. Anlamadım dedi nolcak dedim hastane işleri başka yoluna giren biseymi var. Ugrasamicam senle dedi telefonu kapatıyorum dedi. Kapatirsan kapat ne zaman uğraştınki nasıl duruyorsun nasıl dayaniyosun aynı evde sana hasretim daha ne diyeyim kendimden utandım dedim gittiği yere kadar gitsin yazdım. görmedi
Ne yapayim ne edeyim bana bir akıl verin oğlum 11 aylık 3 4 ay öncesine kadar uyku işi biraz düzeldi sadece ilişki demek değil.istiyorumki oda beni istesin beni istediğini hissedeyim kadın olduğum aklıma gelsin. Tamm ilişki yok dokunma vs hiçbir şey yok. Kendimden nefret eder oldum