Mucize2 Blondie off şimdi bakıyorum da evlenmeden önce baya iyiymişiz şimdi evlendik diye mi yoksa evlendik hemen pandemi patladı diye mi yoksa 2 çocuğum var diye mi bilmiyorum kafamızı evden çıkarmak 3 gün sürüyo 😂
Ruzgarin_kadini Blondie en büyük oğlum 10 2 numara oğlum 9 3 numara kızım 1.5 yaşında 4 numara daha 8+2 karnımda 🤭
Ruzgarin_kadini Blondie amiiin rabbim cümlenin evladına hayırlı uzun ömürler versin iyilerle karşılaştırsın🤲
Ruzgarin_kadini Gurbetgelini_ 3 kere yaptım normal doğum her defasında bida asla çocuk doğurmam dedim 4. Ye hamileyim şuan 😂😂😂
Gurbetgelini_ Ruzgarin_kadini Maşallah bacım sana 😂sende ki azim de kimsede yokmuş 🤭aman büyük konuşmayayım yinede 😂
Lagosiyawo Ruzgarin_kadini işte cesaret işte feraset işteee 🤣🤣 maşallah ya helal olsun ama yine tövbe etme sen tövbe edince tutmuyor demekki 😁 bizim sitede bi bayan var 5 kızı var kocası erkek bulana kadar devam dedi 6 ya hamile kaldı düşük oldu tövbe dedi şu an hamile o da kız napıcaklar bilmiyorum kadın 38 yaşından 20 yaşından beridir çocuk doğuruyor hayatı bitmiş resmen bence ideali 2 kardeşi olsun kafi bizde insanız hayatı yaşayalım dimi
Nur29 Blondie çılginlikli bilemem ama eşim benden hoşlaniyordu ben redetmistim teklifini ,sonra başka bir kız ondan hosalniyormus bana anlattı bende sizin aranızı yapayım dedim ,bilin bakalım ne oldu kocamı kendime yaptimmm 😂😂🔥
Blondie Nur29 buna benzer ben yaşadım eşim bana yazıp duruyordu benden hoşlanıyordu tabi ben istemiyom bende arkadaşıma ayarlamaya çalışıyordum 😂 ee sonuc ben aldım ahahhah
Gurbetgelini_ Blondie ya orası öyle de 🙄ne bilim analık her koşulda zor be 🫠 hani derler ya annelik deliliktir diye aynen öyle