Bence çılgınlık benden sorulur 😂😂 hangisini anlatsam bilemedim eşimle sevgiliydik lise 3e gidiyoruz sene 2013 yaz babam yazlıkta annem benle istanbulda ama yazlığa gidecek o akşam bileti var bizde eşim arkadaşımız ve eşimin kuzeni araba kiraladık ama ehliyetimiz yok hiçbirimizin Tekirdağ kamp yapmaya gittik orda bi arkadaşımız beach işletiyordu annemlere en yakın arkadaşım da kalıcam dedim tabi akşam aradı tabi o zamanlar konferans yok eşimin telefonundan arkadaşımı aradım kendimden annemi hoparlöre aldım sanki yanyanaymışız gibi konuştum 3 gün kaldık hiç yakalanmadım hala bilmez kimse 😂😂 sonra 2016 yazında istanbulda tek kalıyorum annemler yazlıkta 😂 eşimle Alanya’ya tatile gittik daha Alanya’ya ayak bastım annem aradı yarın İstanbul’a geliyorum dedi dedim şaka mı 😂😂 baktım şaka değil dedim ben alanyadayım tabi biraz Allah belanı versinler havada uçuştu dön dedi dedim dönemem biletlere daha var eşimle olduğumuda söyledim bi kaç gün kaldık sonra babam tutturdu içine doğdu heralde buraya gel buraya gel yoksa gelir alırım seni annenle dön falan diye 2 gün önce dönmek zorunda kaldık 😂😂