Evet kızlar sorum başlıkta sizce 25 yaş genç grubuna mı giriyor yoksa yetişkin mi 25 yaşıma girdim ama hala 25 hissedemiyorum ben ya

Heymama ben 30 yaşına girdim ama hala kendimi 18 hissediyorum içim kıpır kıpır 😂🤣bence 25 yaş olgun olduğunu hissettiğin yaş bi karar verirken aklında acabalar olmadan emin olarak karar verdiğin yaştır genç grubuna giriyor bence

Deleted_1 ne güzel demişsiniz bende 25 oldum ama hala 20 gibiyim hiç alışamadım bu yaşa ama dediğiniz gibi kararlarım daha net💕

Heymama Hem yetişkinsin hem genç. Yetişkin olunca yaşlı olmuyorsun. 18 yaş sonrası yetişkin oluyor.

Heymama ne güzel işte 🌺❤️ bence rakamların çokta bi önemi yok önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin bazen bakıyorsun yaş 18 ama ruh 70lik yani kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın önemli olan hayattan zevk almak 💃💃

Heymama ben 24 üm ama zaman zaman 18 zaman zaman 80 falan hissediyorum o günkü ruh halime bağlı benim yaşım, ama şu yaşıma kadar hiç yaşıma göre davranmadım ne hissedersen o ✨ne kadar çok yaş kelimesi kullandım 😂

Heymama 25 nasıl hissediliyormuş? Yaşı hissetmek diye bir şey mi var? Hiçbir yaşımı hissederek yaşamadım. Nasıl oluyor bu gerçekten soruyorum.

ZRaporu yani hissetmek derken mesela ben 18 yaşlarındayken 25 yaşındaki biri bana çok büyük gelirdi yani haraketleri falan giyimi daha oturaklı gelirdi bana şimdi diyolar 25 yaşında kadınsın annesin artık biraz daha oturaklımı olsun yada ona göre mi giyinsen falan diyolar çevremde bende öyle hissetmediğimi kendimi hala küçük gördüğümü söylüyorum o anlamda sordum😂