serenity o zaman ben neneyim 😅😅
25 yaş genç miii
Ayselsilahimigetir Dönem dönem bende nene oluyorum 🤣 dün misafirlerim vardı çok enerjik çok gençtim 😍 şimdi ise grip olmuş yatıyorum neneler gibi ay oy uy söylene duruyorum 😀😀
Ayselsilahimigetir yanlış anlamada aşko 6 aydır girmemişsin naptın nettin nidiyon 🤣
Heymama rakamlarin önemi yok bence. Hissettigin yaştasın 💮
Deleted_1 ya gerçekten 30 mu yaşın. O kadar kafa dengisin ki seni 22 23 sanıyordum😊
Heymama şurda 2 yıl sonra bende 25 olacam ama sanki daha 18 im kendimi o yaşlarda göremiyorum 😃😂ama ruhen 70 yaşında ki yorgunluk oluyor bazen de😃😂
- Düzenlendi
sosyolog1kadin ahaha sen yine büyük tahmin etmişsin ben kendimi 18de sanıyorum hala😂🤣 valla şaka maka 30 🙄🤔ama hiç göstermiyorum yani hep öyle diyorlar .Bu arada çok teşekkür ederim öyle düşünmene sevindim 🌺
Deleted_1 ahaha ya çok tatlısın. Evli olduğun için 22 23 diye düşünüyordum😃eminim öylesindir burdan bile hissettiryorsun😘
sosyolog1kadin teşekkür ederim canım sende çok minnoşsun🌺ben biraz geç evlenenlerdenim😬sen kaç yaşındasın
Deleted_1 aralıkta 23 oluyorum yada bitiyor işte 😃bende erken evlendim ekimde 4 yıl olacak. 16 aylık çok yakışıklı bir prensim va😍 sen kaç yaşında evlendin
sosyolog1kadin ooo maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah ben daha yeni 11 aylık evliyim canım
Deleted_1 Aminn inşallah Allah razı olsun. Var mı yolda gelen 😍
sosyolog1kadin Malesef 11 aydır hiç korunmadım ilk günden beri bebiş istiyoruz ama yok beklemedeyim🥹