Merhaba kuzucornlar 🤗 şimdi öncelikle detaylı anlatayım ona göre bir ürün önerirsiniz siz de 🙏🏻
Ben bebekken hastaligimdan dolayı aylarca yoğun bakımda kaldığım için , çok agliyormusum ameliyat sonrası acidan sancilardan vs … Emzik de kabul etmediğim için hemsireler damaryolu bantlari ile emziği ağzima bantlamislar hatta ama çok ağlamışım yani bu yüzden bebekliğimden kalma göz çevremde göz pinarlarima doğru falan gözyaşı lekeleri var görenler güneş lekesi zannediyor ama değil annem bebekliğimden kaldığını söyledi bende kendimi bildim bileli var … Uzun lafın kısası , bu lekeler benim çok canımı sıkıyor 🥺 bunları geçirecek etkili bir krem var mı ? Hamileyim bu arada gebelik döneminde de kullanılabilecek bir ürün önerirseniz çok sevinirim . Çok teşekkürler şimdiden 🤗🌸
Lekeler 🥺
taricat insagramda zeyneptulaybeauty sayfasına bir bakin derim leke için bakım yapıyorlar ne kadar etkili bilmiyorum belki böyle yöntemler lekeleri gerçekten geçiriyordur
Elifdurununannesi Teşekkürler canım bakayım bı ama büyük ihtimalle doğum sonrası kullanicam 🌸