Prensiminannesiii Sabahtan beri yerdemiyim gökdemi bilmiyorum resmen hayvan herif bebeyi maffetmiş resimini yolladılar anlatılmaz yaaa şerefsizin şeyini kesecekler eline verecekler adalet yok
Prensiminannesiii Kreşin bahçesinde oynarken almışlar öyle dediler polis heryerde arıyor bide bebeyi dövmüş şerefsiz adi o ç nasıl bir yer bu dünya benimde bebeğim var o annesi ne durum da yavrusu nasıl Allahım kimseye yaşatmasın
Leyliiiiiii Allah bin türlü belasını versin fotoğrafı açınca kendimden geçtim yüreğim sızladı offf offf Allah sabir versin
Prensiminannesiii Leyliiiiiii amin ben bugün sabah öğrendim kime nasıl güvenilir dedim etrafımızda böyle şerefsiz çok
bayangamzelili Prensiminannesiii Allah belalarını versinnnn çocuktan nasıl bir şey alabilir ki nasıl bir kafa böylelerin ne anne ne baba olmaya hakkı var pislikler utanıyorum çocuklar özgürce çocukluk yaşayamayacaksa eğer bu ülkenin ne anlamı var
Prensiminannesiii bayangamzelili şok geçrdim ne zevk aldın böyle insanları idam etmemişler idamla kalmayıp o şerefsize tecavüz edip asmalılar
bayangamzelili Prensiminannesiii kesinlikle cezalarımız caydırıcı değil insanlar suç işlemekten korkmuyor ki çünkü ortada adli kontrol şartı tel var ne anladım ben bu işten
Prensiminannesiii bayangamzelili aynn ülkede adalet yok bak polisler arıyor bulamadılar o kreş öğretmeni müdürü niye bakmıyor bu çocuklara nasıl güveneceğiz
TombulHatun Prensiminannesiii Senin allah belanı versin be adi şerefsiz biz bakarken kıyamıyoruz, of içim parçalandı yemin ederim kurban olurum ona nasıl korkmuştur yavrum benim. Bunlara ölüm idam kurtuluş önce işkence edeceksin acı çeke çeke gebersin pezevenk
Prensiminannesiii TombulHatun kesinlikle biz kıyamıyoruz yaaa bebek yaaa beyinden yoksun şerefsiz nasıl ağladılar bina yankılandı kulaklarımı tıkafım hüngür hüngür bende ağladım offf
TombulHatun Prensiminannesiii ağlanmaz mı be ben ağladım burda içim çıktı şimdi gel de çocuğunu okula gönder yalnız bırak. Rabbim tüm çocukları korusun ahir zaman dedikleri bu herhalde çok kötü çok
CilekliVotka Prensiminannesiii Ya bu ne hal Allah aşkına ya bu ne hal ne yaptın sen el kadar çocuğa Allah’ın belası pislik. İğreniyorum artık insanlıktan insan olmaktan bu nedir Ya yüreğim sızladı. Benimde 1 kızım 1 oğlum var. Allahım korktuğumuz yere uğratmasın. Böylelerinin Allah bin türlü belasını versin! Lanet olsun sizin gibi insana!
Prensiminannesiii TombulHatun diyecek gerçekten bişey bulamıyorum biz özene bezene bakalım kıyamıyalım elin şerefsiz pisliği yavrumuzu offff ağla ağla canım çıktı kendimr gelip bebeğime bile bakamadım
CilekliVotka Prensiminannesiii Rabbim sürüm sürüm süründürsün canını almadan Rabbim ölümün en zorunu versin başlarına inşallah.
ZRaporu Prensiminannesiii senin başlıklarla post içeriği neden hep uyumsuz? Milletimiz nasıl yoklukta deyip cinsel istismar haber vermek nasıl bir olay? Senin açtığın postlara nedense inanmıyorum. Bunu da yazmak istedim. İçimde kalmasın. Böyle bir şeyin olabilitesi yok mu var tabi ki ama senin postlar beni huylandırıyor. Böyle bir konu böyle anlatılmaz.
Deleted_1 ZRaporu başlığı değişmesini söyledim hanımefendi bi cevap bile vermedi böyle kafasına göre sadece hoşuna giden yorumlara cevap verenlere gıcık oluyorum ayrıca bebeğin resmini burda neden paylaşıyor ailenin haberi var mı böyle hakkı kendin de nasıl buluyor anlamış değilim
Prensiminannesiii ZRaporu Ay ister inan ister inanma seninle hiç tartışacak durumda değilim insanlar ne kadar böyle linç ci bişey olmuş
ZRaporu Deleted_1 inanamıyorum çocuğun fotoğrafını mı paylaşmış ya önceki postundan dolayı güven vermiyordu akabinde böyle bir şey yapması ne diyeyim gerçekten bilemedim 🤷🏼♀️
ZRaporu Prensiminannesiii senin foyanda çıkacak elbet ruh hastası çocuğun fotoğrafını neden paylaşıyorsun?? Ailesinden izin aldın mı?
Kumruu Prensiminannesiii Yokluk değil şerefsizlik Allah belasını versin bu pis mahlukların. Oğlum daha 1 yaşında şimdiden endişeleniyorum onun için çocukların hiç bir özgür alanı kalmadı bunlar yüzünden