Goat VahsiKralice askere gitmeden ben ilgisini farketmiştim biraz işime gelmiyodu anlamamazlıktan geliyordum izine geldiği ilk akşam anneleriyle bi düğüne gitmiştik orda direk söyledi artık niye kaçıyosun bizde askerden dönünce evlenelim dedi 🤣 askerden geldi ama 6 sene sonra evlendik
Mirinda VahsiKralice 27 yaşında söyledi😂 altı ay içinde de evelendik😂 ne biliyim ben hep hayal kurduğunu orda burda gezeceğine gelip söyleseymiş😂
2bebelianakurt VahsiKralice EŞİM markette kasaptı bende firma calışanıydım haftada 2 sefer onların magazasına giderdim sonra beni görmüş arkadasını gönderdi konusmak ister misin sevgilin var mı VS dedi ben istemedim baya uğraş sonunda numaramı bulmus mesaj attı kendini tanıttı derken öyle sevgili olduk 2017 den beri beraberiz cok şükür rabbim utandırmasın inşallah 4 senedirde evliyiz 2 tane oğlumuz var🥰
Slovem08 VahsiKralice instagram canlıdan ağrı tanıştık eşimle ilk 2 ay falan arkadaşça görüştük vs sonra alevlendi her şey 😅😅
Matruskaa VahsiKralice Valla aslında zor oldu 4 senede 3 dogum yapmak 😁😁 zormu cok zor ama alısıyo ınsan bı zaman sonra 😁😁😁 sinir sistemiö çökmüş durumda tabı😁 bırı 3 bucuk bırı 2 bucuk yasında bırıde 9 aylık
mekaninsahibi Kizlar benim tanisma hikayem yok ama yazdiklarinizi okuyorum , benimde olursa bir gun yazacagim bu gidisle sanirim evde kaldimnkizlar🤣🤣🤣💕
VahsiKralice mekaninsahibi Nasibini bekleyen bir çicek gelmişş olur olur Allah bir anda karşına yiğit saygılı bir delikanlı çıkarsın inşallah 🌸🥰
Merve_bolat VahsiKralice ben eşimle görücü usulü ile tanıştım görücü usulü ile evlenmem deyip evelenenlerdenim annemin baskılarına dayanamayıp kabul ettim nasılsa beni beğenmez ben onu beğenmem bir kulp bulurum diye kabul etmiştim ama nerden bile bilirim kapıyo açar açamaz göz göze geldiğimizde etkileneceğimi 🤣🤣
Matruskaa mekaninsahibi Tadını çıkar enınde sonunda evlenıyorsun 😁 okumayanda ıcten uzluyor merak etme 😁
Matruskaa mekaninsahibi Elbet bı faydasını artısını görürsün okumanın ben okumadm pişmanım acıkcası he okusam ne fark olurdu dersen yıne evde cocuk bakıyo olurdum 😁 ama okumus olmak bıle ayrı bı durum
mekaninsahibi Matruskaa kiyamam yaa evet okumak cok guzel birsey ona lafım yok ama benim okudugum universiteden oturu sansim olmadı ozellikle ki hemcinslerimin okumasi kendi ayaklari uzerinde durmasi kadar mukemmel bir gurur tablosu diyorum olsun uzulme kuzum saglik olsun
Kubranur VahsiKralice bizde 2016 da Facebook da kurulan bir grupta tanıştık. Beni gruba aldılar sevmiyordum o tarz grupları uzun bir paylaşım yaptım çıktım gruptan benim ardımdan eşimde görmüş paylaşımı Messenger dan yazdı bana öyle tanıştık 2020 de evlendik. Şimdi dünyalar tatlısı bir evladımız var. VE BEN KOCAMI DA OĞLUMU DA ÇOK SEVİYORUM…. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
VahsiKralice Kubranur Önceden daha çok oluyordu Facebook aşkları dürtüşmeler de yaşandı mı 🤣🤣 maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin 🌸
VahsiKralice Petitebeauty aileler kabul etmişmiydi bizim etmemişti ama ben kafama taktığımı alırım 😂😂