Gecemavisi-1 istemediler tabiki eşim bekarken yani benle sevgili olmadan önce çok hızlı bir ergenlik geçiriyordu aile travmaları vs alkol alıyordu benle sevgili olduktan sonra içmedi 1 kere içti oda düğünde onların adetiymiş alamancı adeti çok kızmıştım neyse sinirlendim 😂😂 annem gitmiş sevdiceğimi facebooktan stalklamış demiş bu olmaz bu eve ekmek getirmez hemen geldi yanıma ayrıl ayrıl babama söylemiş babam da ayrıl diyip duruyo çocukla telefonda konuşuyorum babam yanıma gelip ayrıl o hıyardan diyo 😂😂😂 eşim çok sinirli birisi bunlara hep katlandı bir gün bir düğünde beni 3 aile beğenmiş işte biri uzaktan akrabamızın bişeyiymiş istemeye gelsinler diye tutturdular diyorum ben varmam ikna etmeye çalışıyorlar 4 ay boyunca çalıştılar başaramadılar babası gelicek istemeye diyorum gelmesinler kapıdan almam boşuna gelirler rezil olurlar baya ciddiler eşim gel kaçak diyo ben kaçmam diyorum annem konuşmuş o çocuğun annesiyle geliceklerdi eşime söyledim delirdi en sonunda da kaçtım napım 1 sene memleketlerinde kaldık sonra geldik şimdi ailemle aynı ilçede oturuyorum 😂😂😂