VahsiKralice sosyal medyadan tanıştık uzak mesafe ilişkisiydi kaç kere aldatıldım 🥺 4 sene uzaktan ilişkimiz oldu ben istanbula yanına gittim ondan sonra o beni çok beğendi huyumu hareketimi halimi sonra Gaziantep’e geldi sonra kaçarak evlendik ve 3 aylık evliyiz 🙏🏻🙏🏻❤️

nisaa4134 Seni yargılamak istemiyorum ama neden Aldatıldığın birine gittin o güveni sana nasıl verdi birdaha yapmayacağı ne malum daha da yeni evliymişsin dikkat et derim sana

VahsiKralice arkadaşken iyide sevgiliyken bakalım nasıl emin olma sürecim ömrünü yedim adamın 🤣 arada şimdi takılıyo senin yüzünden saçım beyazladı diye 🤪

VahsiKralice eh birazcık 🤣 iyi oldu ya şimdi ufacık inadımdan şikayetçi oldumu gülerek lafı sokuyorum e almasaydın sonradan keçileşmedimki diyorum 🤣

VahsiKralice yaa evet sonradan gördüm ama degistiremedim 😅 oğlum tam yorumu yazarken uyandı o yüzden görmedim 🙈 eskiden baya parti ve festivalere giderdim (burda benim zamanimda 16 yaş itibaren gidiliyordu bazi yerlere) ama tabi büyüyünce ve çocuklar olunca o olay bitti 😁 ve çok teşekkür ederim canım hepimize inşallah 🤗🧿

VahsiKralice vay ne kadar zor ama ayni zamanda güzel bir hikaye. Güzel çünkü sen ve eşin ne olursa olsun birbirinize olan sevgiden dolayı mücadele vermisiniz 🥰 maşallah hep böyle savaşın birbiriniz için 🤗 ama keşke ailen bu kadar zorluk çıkarmasaydi demek istiyorum ama tabi anne baba her zaman çocukları için en iyi ne olur düşünerek hareket ediyor her ne kadar yanlış olsada bazen kötü niyet yok en azindan yazdiklarinda bunu anladım ben 😀

Yorumcuanneniz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

BerlinerBol88 sadece bende değil abim ve ablamda da zorluk çıkardılar ama bende sinirden sabır kalmadı artık o noktaya getirdiler beni bende suçluyum onlarda suçlu gelsinler deseydi 1 hafta içinde kayınbabam gelicekti nişan filan da değil öylesine tanışma olucaktı benim ailem bir değişik hala da öyleler annesi babası ayrı diye anne sevgisini az gördü diye hep yargıladılar benim için normal birşey bu ayrılabilir iki insan ne kadar evlenmek varsa o kadar da boşanma var eski kafalılıktan başka birşey değil eşim ben istedim diye benim memleketime yerleşti daha ne yapsın bilmediği görmediği bir yer zor oldu onun için şuan benden çok yer biliyor 😂 alıştı zamanla tabi ama keşke ailem böyle davranmasaydı herşey normal olsaydı çok değişik hayatım var kaçtım evlendim birkaç gün sonra doğum günüm var kocam evlenme teklifi etti kocamla nişanlı da kaldık düğünümüz de oldu ama böyle olmamasını bende isterdim bende diyorum ki bendeki cesaret neydi o zaman hadi kötü biri çıksaydı değişseydi çok görüyoruz böylr kaçtıktan sonra satılan dövülen öldürülen ama bana o saf kalplılığını yüreğini gösterdi bende canı gönülden gittim işte Demekki kaderim nasibim böyleymiş ne uzun yazmışım be saygılar 😂

VahsiKralice
          Napim bacım öyle hemen atlamak olmaz 😂😂😂 allah razı olsun bütün evlatlarımızı bağışlasın rabbim inşallah 🌸