BerlinerBol88 sadece bende değil abim ve ablamda da zorluk çıkardılar ama bende sinirden sabır kalmadı artık o noktaya getirdiler beni bende suçluyum onlarda suçlu gelsinler deseydi 1 hafta içinde kayınbabam gelicekti nişan filan da değil öylesine tanışma olucaktı benim ailem bir değişik hala da öyleler annesi babası ayrı diye anne sevgisini az gördü diye hep yargıladılar benim için normal birşey bu ayrılabilir iki insan ne kadar evlenmek varsa o kadar da boşanma var eski kafalılıktan başka birşey değil eşim ben istedim diye benim memleketime yerleşti daha ne yapsın bilmediği görmediği bir yer zor oldu onun için şuan benden çok yer biliyor 😂 alıştı zamanla tabi ama keşke ailem böyle davranmasaydı herşey normal olsaydı çok değişik hayatım var kaçtım evlendim birkaç gün sonra doğum günüm var kocam evlenme teklifi etti kocamla nişanlı da kaldık düğünümüz de oldu ama böyle olmamasını bende isterdim bende diyorum ki bendeki cesaret neydi o zaman hadi kötü biri çıksaydı değişseydi çok görüyoruz böylr kaçtıktan sonra satılan dövülen öldürülen ama bana o saf kalplılığını yüreğini gösterdi bende canı gönülden gittim işte Demekki kaderim nasibim böyleymiş ne uzun yazmışım be saygılar 😂