Deleted_1 eski posttan kopyala yapıstır yaptım yine😂 meslek okuluna geçiş yapmıstım ,yeni okul yeni sehir falan .sınıfa girdim en arkaya gectim bikaç kızla tanıstık arkadas olduk sonra hepimiz yanyana oturmak istedik. kızların oturduğu yere yakın bir sıra var orda da sözlüm oturuyo .bunlar dediki git ona sor yer değiştirin sen bizim yanımıza gel diye dediler ,bende yok dedim bu gıcıktır şimdi zaten rus tipi var kesin rus onlarla anlasamam vs(almanyada yaşıyorum).neyse baktım arkadasım gitti buna beni gösteriyor yer degiştirebilir misiniz diye bu önce yok dedi bi baktı .bende arkada dedikodu yapıyorm baskasıyla .ismimi duydum onumu bi döndüm kocaman masmavi bir çift goz bana bakıyo dedm ki oha bu ruslar gıcık oluyo ama bu gözler ney fln oldm içimden😂 bozuntuya vermedm tabi .ben gozlerimi dikmiş bakakalmısım o da öyle baktı şaşırdı heralde .sonra yerini bana verdi .neyse bu hergün bir sıra bir sıra yaklasıyo bana ,bi baktım bigün tam arkamda ,sürekli kalem atıyor yere bana verir misin diyo .bende veriyorm ama hala onu rus sanıyorum .sonra hoca herkes ismini yazsın masasının onune koysun dedi tanımak için .bu gene kalem attı arkamı bi döndüm kızıcam güya ana ismi türk ismi elinde de tesbih😂 gene bakakaldık dakikalarca elimde de kalem ,kalemi uzatıyorum ona bir ucundan bu tutuyo kalemi hala bende artık güldüm elimi geri alabilir miyim lazım oluyoda dedim Türkçe güldü .neler yasamadık ki en sonunda olduk işte😂