Prenses_04 VahsiKralice insatagramdan tanıştık 7 senedir tanışıyoruz 4 sene sevgililik 3 senedir de evliyiz çok şükür ❤️
Rouge Deleted_1 teşekkür ederim canım🥰♥️Valla şimdi olsa sinirlenirim bu niye ikidebir kalem atıyor derdim o zaman da dedim ne şapsal eli kalem tutmuyor diye ama ısrarla da alıp ona geri veriyorum 😂
Deleted_1 Rouge rica ederim canım 😇hadi hadi sende yandın bizim oğlana da demiyon 😂🤣hayal ettim de çok güzel ya masumca🌺
Rouge Deleted_1 yyaa💞🥰hahahaha begenmiştim onu ama cok takmamıştım ve belli etmemeye calıstım😂 birde fikrimi soranlara da ayy rustur bu sevmedim diyodum cok cekiştirdim onu allah affetsin😂
VahsiKralice Bsrkaya onca kişinin arasından attığım bayrağa gelmişti amacı beni tavlamaktı zaten ben o topa girmemiştim bi ara hiç konuşmadım oda benle konuşmayınca hırs yaptım konuşacak diye oyun oynuyorduk ama sadece arkadaşıyla konuşuyordu sinir olmuştum ilgi kesilince bende aranmışım 😂😂 cidden iyi cesaret etmişim 7 ay sevgili kaldık sadece ayrı şehirlerde birde 🤣nasip diyorum allah karşıma çıkardı iyikide çıkarmış canım kocam 🌸😂
VahsiKralice Ecivicivokke yaa rüya vesile olmuş Allah göstermiş belli ki rüyada koku almak çok zor birşey bende eşimi görmüştüm daha hiç tanımadan ve kokusunu duymuştum uyandığımda aşık oldum dedim arkadaşlara kime diyorlar rüyamdaki çocuğa diyorum anlattım filan 6 ay sonra eşimle tanıştım ve ankaraya geldi tıptıp aynısıydı rüyamın kokusu aynıydı çok gario gelmişti bana
Ecivicivokke VahsiKralice aynen bende o vesile ile tanıştım o rüya olmasaydı konusmazdim bende belki nasip işte 😍
VahsiKralice Pink-pink2 Allah ağzınızın tadıno bozmasın bu arada şeye takıldım sevgiliydiniz ve buluşup konuşmadınız mı
Pink-pink2 VahsiKralice Konuştuk çok gezdik ben sevgililik dönrmini biraz daha uzun tutmak istedim eşimse ilk konuştuğumuz andan beri ben senden hoşlanıyorum evlenicem dedi öyle 4,5 senemiz yok 😂 zaten birbirşmizden hoşlanıyorduk 1,5senenşn içinde evlendizk 😂
VahsiKralice Kumruu ay kızz ben hiç sevmem öyle ayrıl barış ama sonunda Allah bir yastıkta kocatmış maşallah 🧿 🤣
VahsiKralice Sahra5 ay bişi sorcam tanımadan nasıl evlendiniz ben korkardım hep tanımadığım biriyle evlenicem diye kaç kere görüştünüz evlenene kadar tanıyabildiniz mi o arada 😂
Sahra5 VahsiKralice tamam gprücü üsulu ama ilk gprdüğümde o kadar güzel güldi ki 😍😍 abartıyorum sanıcaksın ama gerçekten yüzüne bakınca anlarsın ya ben ilk gördüğümde dedim tamam bu adam ki zaten ben onu gprmeden daha evlenme bahsi geçmeden onu rüyamda görmüşdüm Hem de çok çok hayırlı bir şekilde Evlenene kadar da benle konuşurken sahtelik yapıp da iki konuşmadan sonra aman seni seviyorum ya kalpli emojiler falan atmadı söylemedi o da hoşuma gitti mesela evlenene kadar 8 ay nişanlı kaldık o dpnemde hep dedim iyiki doğru karar verdim dedim evlendikden sonra da baya baya şükürler olsun Allahım onu karşıma çıkardın dedim
VahsiKralice Rouge yaa unutur muyum herkes evli olmak zorunda değil regl takvimini kullananlar da var sende benim çiceğimsin 🥰🌸
Ginger Fairytaleee hikayeniz çok güzel ins eşiniz gibi olan gençlerede başka güzel kalpler dokunurda onlarda kurtulur Allah mutluluğunuzu daim etsin 😇
Fairytaleee Ginger Amiiiin Allah razı olsun inşallah insanlar sırtını dönüp gitmemeli el uzatmalı iyiki diyorum ben eşim hayattaki en büyük şansım ❤️