Manuka10en
Ya bizde yorumları görünce korktuk bize dediler hangi aylarda gelip tatil yapmak istersiniz biz dedik eylül ayı dediler gelemedigiz zaman kirayada verebiliyorsunuz yüzde bilmem kacını biz alıyoruz geri kalanını size gönderiyoruz dediler ama yorumlara baktık odaları anlatıyorlar cok kötü oldugunu kırık dökük oldugunu anlatıyorlar ve kiralamayı biz yapmıyoruz diyorlarmış ve dolandırıcı diyede pek cok yorumda yazmışlar dedik yol yakınken dönelim aslıjda biz hic istemiyorduk yani nasıl esimi ikna ettiler anlamadık ögrenci bi kız vardı o cok piskolojik baskı yapıyordu yabancı ülkede dil kursu alacaklarmış kazanırsa kim daha cok sorarsa soz sormuyorsunuz ben kaybedicem diye cok baskı yaptı benim esim dedi cıktık iyimi yaptık kötümü yaptık dedi resmen beynimizi uyuşturdular yani bana esimle konusma fırsatı dahi vermediler benim cocugum var ve bi gözüm onda ben gidince esime diyormuş esiniz gelsin öyle anlatıyım esim cocugun yanına gidiyor esin gelsin anlatıyım diyor zaten ilk korktum nereye düştük diye garipti yani orası