5 yıldızlı otel biz balıkkesire tatile gittik arkadaşlarla onlara hediye ceki vermişler 3 gün de tatil var demişler gidelim dediler gittik iki kız karşıladı bizi cok iyilerdi güzel güzel ilgilendiler ama bi bekleme salonuna girdik saatlerce bekletiler cocugumla ilgilenmek icin vakit bile ayıramadım kac saat biz ilk düşünmedik ve dinlemiyorduk bile sonra esim dedi merak ettim tekrar anlatmasını istedim dedi anlatınca bize mantıklı geldi 32 yıl kulanım hakkı ile 24 ay vade yapılarak karşılağında 32 bin tl ye anlaştık sonra araştırınca bazı kötü yorumlara denk geldik sonra aklımaza kötü seyler gelfi üye olduk ama simdi iptal etmek istiyoruz böyle sorun yasayan oldumu

Nefesimm Devremülke üye olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Dolandırıcılığın değişik bir versiyonu maalesef. 32 yıl kullanım hakkı dediği yılda bir hafta. 32 yılın tamamını size vermiyorlar. O bir haftayı da doğru düzgün kullandırtmazlar. 32 yıla kim öle kim kala zaten.

Akrep hisseli gayrimenkul anladığım kadarıyla Nefesimm ama lütfen inanmayın aynı olay kozaklıda kozza termal diye bi yer için yapıldı milyonlarca kişiye hisseli gayrimenkul satıldı mersine şube açıldı kozza blue beach adında ordada bi çok insana hisseli gayrimenkul satıldı birebir içlerindeydim bölge koordinatörüydüm sahipleri fetöden içeri alınınca milyonlarca hisse sahibi ve çalışan perişan oldu herkes mağdur yıllardır içerdeki parasını almaya uğraşan insanlar var hisselerin tamamını alan mi dersin 1 den fazla hisse alan mi dersin evini satıp oraya yatıran mi dersin şuan ne muhattap bulabiliyorlar elinizde paranız varsa toprak alın bu gibi çetrefilli işler başınızı ağrıtmaktan başka bişey olmaz birikiminizde hiç olur gider öyle süsleyip püsleyip anlattıklarına bakmayın

Marbled

Tam olarakta öyle malesefki yani cok degisik bi piskolojiydi nasıl anlatsam bilmiyorum aslında istemiyoruz ama nasıl ikna ettiler anlamadım esimi zaten bi gözüm cocugumdaydı ve esimle konuşmaya bile fırsat bile vermediler arkadaşlar istedi diye gittik aslında tek arabayla gitmiştik ailecek mecburen bizde gittik simdi bunun pişmanlığını yaşıyor esim

Ruzgarin_kadini

Üye olduk malesefki iptal ettirmek istiyoruz avukatımız var danıştık kolay dedi ama inşallah öyle olur sıkıntı yaşamayız 10 güne kadar cayma hakkı varmış daha 4 gün oldu olalı bizde üye biraz araştırınca yorumları okuyunca anladık ama iş işteb gecti

Akrep

Aynen öyle hatta esim dediki var bu işte birsey dedi arkadaşları ikna etmeye calıştı gitmeyelim diye ama yik birsey olmaz dediler onlar üye olmadılar durumları olmadığından yoksa onlarda olacaklardı inşallah bi sıkıntı cıkmaz esim dün gece hic uyumadı sıkıntı yaptı bugün gidip iptal ettiricektik noterler kapalıydı yarına kaldı

Ruzgarin_kadini

Malesefki üye olduk imzaladı esim 10 güne kadar cayma hakkı varmış inşallah sıkıntı olmaz vallahi nasıl böyle bi hataya düştük bilmiyorum ya birazda yapmacık geliyorlar ama anlıyorsun sonra düşünüyorsun kocaman 5 yıldızlı otel insan konduramıyorda niye otellerinin adını karalasınlar diye düşünüyor

Nefesimm inşallah bu beladan bir kuruşunuz ziyan olmadan çıkarsınız canım.

Akrep ikna etmek için neler neler yapıolar bi bilseniz özellikle kız danışmanlar oluyo hafta içi telefonla arayıp tur düzenliyorlar hafta sonu gelen aileler o turlara götürülüyo önce bi yemek havuz keyfi sonra o bekleme salonları saatlerce dil dökülüyo laf arasında ailelerin hassas noktaları keşfediliyo tam o bam tellerinden yakalıyolar ben sadece 1 ay dayanabildim içeriği tam olarak anladıktan sonra kimsenin hakkına giremem evlatlarım var deyip işten ayrılmıştım herkes bana burası güvenilir falan laf yapmıştı çok sürmedi 7 ay sonra herşey balon gibi patladı hala kozaklıda koca otel inşaat halinde yatar çünkü fetö girince işin içine ne suyuna ne elektriğine ruhsat verilmedi adamlar hapse girdi battı dolayısıyla para yatıran herkesinde parası gitti ve inan az uz paralar dönmedi ortada

Nefesimm anlatırken öyle anlatıyolarda icraatta pek öyle kolay kolay fes etmiyorlar avukat umarım biran önce çözer

Ruzgarin_kadini tabiki baksana beleşe karın doyurup keyif yaptırıyorlarmış demekki su gibi akıyor para bunlara insan çekmek için neler yapıyorlar. Ay asla büyük konuşulmaması gereken bir durum her şey insanlar için umarım başı yanmaz kimsenin bu pislikler yüzünden. Eşimin eski arkadaşı devlet memuru yapacağız sizi diye dolandırıldı. 25 bin₺ ödedi karşı tarafa sözde memurluğa adı yazılacakmış o bu şu. Beklediler dönüş yok kendi aralarında memurluğu iptal ettirdiler falan parayı almak istediler. Adam 5 yıla yakın oyaladı para gelecek gelecek diye senet falan imzalattı dolandırılan ama yok. İş iki kişi arasında kaldı adam kendi cebinden bu ay 1000₺ bidahaki ay 100 ₺ derken para hiç oldu tamamını bile alamadan taşınıp gittiler. Kafasını çok duvarlara vurdu çocuk evinin huzuru bile kalmadı eşiyle boşanacak raddeye geldi. Büyük ailelerdi olaya polisi falan karıştırıp rezillik çıksın istemedikleri için babalarına bile söylemeden kendileri böyle halledip gittiler. Ve gerçekten o an dilleri tutulmuş gibi eşiyle oturup konuşmamışlar bile. Adamla anlaşmışlar ertesi gün tomarla parayı çekip vermiş adama. Eli ayağı bağlanıyor demekki

Akrep Bunlara üzülemedim. Bu bildiğin torpille devlet memuru olmaya çalışmak çünkü.

Ruzgarin_kadini

Ögrencilermiş kızlar davetiyeyi ne kadar kim dağıtırsa kim yüksek puan alırsa bizi dış ülkeye dil kursuna yollayacaklar dedi kız neyse ilk dediler size otelimjzi gezdirelim bi yağmur yağdı o gün dediler maket var katolok var ordan gösterelim o bekleme salonunda herseyi ayarlamışlar neyse kız anlatıyor gösteriyor hı hı diye ilk gecistirdik neyse oturduk bi kagıt defter aldı birseyler yazdı cizdi anlatarak biz yine hic dinlemiyoruz zaten benim hic kafam orda degil cocugumda esim merak etti dinledi ona mantıklı geldi sonra damardan girdiler işte hep memlekete gitmissiniz artık bi degisiklik olsun istemezmisiniz falan bence kacırmayın ben esime dedim sonra düsünelim karar verelim onların yanında bi tek bu kelimeyi kullandım ben daha esimle sohbet edemedim bi konu soktular araya esimde hic hata yapacak bi insan degildi gercekten kız dediki bana ne kadar foru sorarsanız o kadar iyi puan alırım biz hic soru sormadık kız bana dediki siz hic soru sormuyorsunuz ben kaybedicem galiba dedi neyse esim bi soru sordu dedi müdürüm gelecek o gelince ben hic konuşamayacam ama ne kadar soru sorarsanız benim icin kar dedi neyse müdür geldi bayan aaa ezgicim sen de hic soru sormamızsın falan dedi kız gercekten hic konuşmadı cok garipti resmen o kız esime piskolojik olarak oynadı dil kursu kazanıcam diye

Nefesimm biliyorum biliyorum o senaryoların hepsinin içinde birebir bulundum müdür gelcek falan güya biz ciddi müesseseyiz pozlarından şeyde yaptılarmı sözleşmeyi imzaladıktan sonra şu kişi eşi için şu dönemin şu hissesini almıştır falan diye anons falan da yaptılar mi salonda inşallah tek kuruşunuz gitmeden iptal edilir ve kurtulursunuz sana yemin ediyorum o gelen müdürlerden biride bendim bir zamanlar çalıştığım süre boyunca tek bir hisse satışı yapmadım danışmanlar ikna etti ben bozdum 1 ayın sonundada verdikleri maaşı da ellerine verip çıktım gözümde canlandıda şuan o mağdur olan aileler bi umut gelecek diye evini satıp 6 7 hisse alanlar falan öfff Allah cezalarını versin umut tacirliğinden başka bişey değil 😥😥

Ruzgarin_kadini

Üzme kendini sen kendine yakışanı yapmışsın herkesi uyarmış vazgecirmişsin Onlar Allahımdan bulsunlar inşallah esim imzaladı dediginiz gibi anosta yapıldı esim bana hediye ettigini herkesin alkışlamasını istedigini söylediler herkes alkışladı falan 1500 tl bi kapora aldılar malesefki

Ruzgarin_kadini

O kadar canım sıkıldı ki esimin de öyle gercekten birbirimize yansıtmıyoruz ama ikimizde üzüldük ya giden yine 1500 tl olsun kurtulalım da gercekten can sıkan bi olay

Marbled öyle tabi kuzu 🤷🏼‍♀️ Bizimde bağlarımız koptu kendileriyle. Yaptığı yanlışın karşılığını böyle aldı

Nefesimm kimseyle konuşturmayıp aklınızı çeliyorlar annemle babamı götürmüşlerdi başka bir otele karı kocayı konuşturmamış çalışan kızlar bi tanıdığımız ilgi alaka süperdi ama aldıktan sonra aynı ilgiyi göremediler inşallah memnun kalırsınız

Nefesimm cayma süresi dolmadan hem tüketici hakem heyetine gidin orada size nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlayacaklardır
                              Ne hamle yaparsanız yapın mutlaka belgeli olsun avukat noter tüketici hakem heyeti vb

Nefesimm benim görümcem aldı böyle bir termal devremülk ismi farklı. Gayet memnun ölene kadar senede 10 gün gidecek, ölünce de çocuğuna devrediyormuş. Her sene 10 gün gidiyorlar, kendileri gidemediği zman kayınbabam ve kaynanam gidip kalıyor. Aslında korkulacak bişey değil 5 sene önce 10 bine almışlardı.

Manuka10en

Ya bizde yorumları görünce korktuk bize dediler hangi aylarda gelip tatil yapmak istersiniz biz dedik eylül ayı dediler gelemedigiz zaman kirayada verebiliyorsunuz yüzde bilmem kacını biz alıyoruz geri kalanını size gönderiyoruz dediler ama yorumlara baktık odaları anlatıyorlar cok kötü oldugunu kırık dökük oldugunu anlatıyorlar ve kiralamayı biz yapmıyoruz diyorlarmış ve dolandırıcı diyede pek cok yorumda yazmışlar dedik yol yakınken dönelim aslıjda biz hic istemiyorduk yani nasıl esimi ikna ettiler anlamadık ögrenci bi kız vardı o cok piskolojik baskı yapıyordu yabancı ülkede dil kursu alacaklarmış kazanırsa kim daha cok sorarsa soz sormuyorsunuz ben kaybedicem diye cok baskı yaptı benim esim dedi cıktık iyimi yaptık kötümü yaptık dedi resmen beynimizi uyuşturdular yani bana esimle konusma fırsatı dahi vermediler benim cocugum var ve bi gözüm onda ben gidince esime diyormuş esiniz gelsin öyle anlatıyım esim cocugun yanına gidiyor esin gelsin anlatıyım diyor zaten ilk korktum nereye düştük diye garipti yani orası

Neleroluyor

Esim dün notere gitti cayma hakkını kullandı avukat esliginde 10 yada 14 günmüş bugün 5 6 gününcü gün galiba gitti bakalım inşallah bian önce kurtuluruz vu bize bi ders oldu biz hic gitme taraftarı degildik biz iki aile tatile gittik tek aracla mecburen gittik yani basımıza bu olay geldi

Katty

Aynen öyle ben sagdece esime sonra düşünelim karar verelim dedim araya neler neler kattılar diyorumya biz iki aile gittik onların masasını bile uzak koydular bize biz arkadasımla bakıştık direk benim dikkatimi dagıttılar buraya bakın iste şöyle böyle diye bilmiyorum ya bize bi ders oldu bu bi kurtulalımda Allahın izniyele

KirmiziOjeli

Cayma hakkımızı kullandık insallah kafamız agrımadan kurtuluruz ayy nasıl bi tezgeha geldik bilmiyorum resmen beynimizi uyusturdular insan bian önce kurtulmak istiyor ilk korktuk yani biz nereye düştük diye biz hic gitmiycektik aslında iki aile gittik tatile tek arabayla mecburen beraber gittik ondada basımıza bu olay geldi

Katty

Avukat birsey olmaz demis cayma hakkımızı kulanalım demiş ve imzaladığın kagıtları adresine isteyelim demiş esime bakalım para iadesinide isteyelim ibanı yaz demiş bakalım hayırlısı olsun inşallah 90 gün sürüyormuş para iadesi kurtulalımda yol yakınken inşallah

Nefesimm bu tuzağa benim annemler düşmüştü kadanızın bulanması arkada açılan yüksek sesli müzikten dolayı ve karşınızdaki kişi eşinizle konuşurken başkasının ona laf söylemesine müsade etmeyerek kafasını dağıtıyor kendine yöneltiyor annemlerde 5 bin tl lik almışlardı benim içime doğdu anneme dedim anne bu işte biley var diye tabi o zamanlar bu kadar yaygın değil bu dolandırma işleri nerden baksan 6 7 sene oldu bu olay sonra babamda itiraz etti ama 200 tl mi ne kaldı 4.800 geri aldı biraz uzun sürüyor paranın geri yatması inşallah kurtarırsınız bi kadın 50 bin tlsini kaptırıyordu biz uyarmasaydık bi kaç kişide yarı yoldan döndüler böylelikle

Nefesimm inşallah lehinize sonuçlanır canım
                                      Bu linkte dua var dava kazanmak içşn oku istersen ❤️

2 yıl sonra