Kızlar 1-2 haftafır saçlarım aşırı çok kaşınıyor neden olabilir
Saç kaşıntısı 😔
Liyam55 kepek olabilirmi canım benimde çok kaşınıyo bayadır banyodan çıktığımda bile uyuz gibi hiç yıkanmamış gibi kaşınıyorum
Kepek yok baktım bakımda yaptırdm ama aynı kaşınıyo hergün saçımı yıkarım banyodan sonra daha çok kaşınıyo kuaför dedi egzama belirtisi saçında bi yerde yara war o kaşındırıyo dedi sanki egzama okdr cok kaşınıyo geceleri birden kaşıntı tutuyor yatamıyorum
Liyam55 bazen benimde çok kaşınıyo hatta kaşımaktan kafam acıyo yastıkta zor yatıyorum benimde mi egzama var acaba çünkü ellerimde egzama var ellerimden kafama geçmiş olma ihtimali varmı ki
Liyam55 bit olma ihtimali nedir sirke falan genelde onlar kasindirir bilen birine saclarina baktir onlar cok zor görünür
Aslinda saclarinda hava almasını sağlamak gerekiyor , bide vitamin eksikligi varmi bi baktir derim eksik varsa yapabilir cnm
Bendede var o durum arada bı oluyor bn yıkayınca en son sırkelı suylada bı yıkıyorum bıraz sırke kokuyo ama evde oldugum ıcın problem olmuyor sırke kasıntı olayına cok ıyu gelıyor
Benim de geçen sene saçım aşırı çok kaşınıyordu. Ne şampuan değiştirmiştim ne de başka bir şey. Simir oluyordum artık. Duşa gırıyordum rahatlıyordum. Çıkıyordum yine de durum aynı. En çokta boynumun arka kısmı aaçın başladıgı yer aşırı kaşınıyordu. Sonra anneme saçıma bakmasını istedim bakınca bitin yumurtalarını gördü. Saçım kuaforden bitlenmişdi. Oturup ağladım sınırden. Amma sirkeyle maske yaptım 2 gune kalmaz kaşıntı falan kalmadı. Saçlarım da yumurtalardan temızlendı. Sen de dikkatlıce bak saçına. Bit olma ihtimalı var mı varsa bile korkma sakın. Çok kolay temızlenıyor
Liyam55 bende bioblas kullanıyordum aslında memnundum dökülmeyi önlüyor ama saçımda kepek olduğu için clear geçtim bu seferde deli gibi saçım kaşınıyor yara oldu artık doktora gidecem sanırım varsa bir önerisi olan kaşıntı ve kepeğe söylesin lütfennn
Bugun aldığım şampuanla kaşıntım yok oldu daha demin kullandım walla nekadar rahatladım
Liyam55 ismi nedir
Liyam55 aynı dertten muzdaribim yer değişikliği yaptım ondan mı bilmiyorum kafamın derisi soyuluyor, deride değişik yaralar çıkıyor ben deli gibi kaşınırken onları da parçalıyorum tabi. En iyisi bi doktora görünmek sanırım 🥲
Schwarzkopf BC Bonacure trendyoldan var 140 TL baktım şimdi tek seferde kaşıntı gitti