• Muhabbet
  • Champion Multi safir buz başlık

İstanbul’da sevgi medlife güzellik merkezinde kullanılan epilasyon cihazı buymuş kızlar? Kullanan, bilen varmıdır işe yarar mı?

mamacita merhaba dediğin cihaz IPL cihazdır. Ama yazdığın güzelik salonunu Instagram da aratım ordan baktım cihazları diod şimdi bilemiyorum aynı hesab mı dediğinle

mamacita bende lazere başladım makinanın adı champion çalışana sordum Alex dedi ama buz lazer. 2. Seansimi yaptırdım %80 azalma oldu çok memnunum şuan

Lavinia_ bir de aris güzellik merkezi var, sizden rica etsem birde ona bakar mısınız lütfen🙂 bugün gidip orayla anlascam sanırım

mamacita ben çok kisaltmamistim acıdı ama lazerden 1hun önce jiletle almak gerekiyor tüyler tenime yapısında canım yandı ama jiletleyip gidince 2. Seansta canim yanmadi

mamacita aris istanbul da ki diod cihaz ama aşırı ve aşırı pahalı bir fiyat veriyorlar ben gitmişdim ön görüşme için bir güzelik merkezi için o fiyat fazla bence paket fiyatını sormadım ama canım ben seanslık sormuşdum

Kbss champion ise ismi kesinlikle IPL cihazdır kılar da uyutma yapar size döküldü ve tekrar çıkmıcak gibi gele bilir ama maalesef ki geri çıkıcak

Lavinia_ ben bugün oraya kaydoldum önce lizer cihaz ile 2 seans lazer yapılacak sonrasinda sonra soprano kullanılmamış. Tüm bacak kol altı genital 10 seans 2700 tl

mamacita 2700 tl iyi demişler canım cihazlar da iyi ama inanmıyorum soprano kullanıcaklarına onların cihazı lizer

mamacita kötü değil canım ama aris de çok yanık şikayeti varmış dikkatli ol canım

Lavinia_ canım post açılmışken bende sorayım. Benim gittiğim güzellik merkezindekj cihazda champion iki başlığı var makinaya bagli. Şimdi ye kadar jelsiz yapılıyordu tek tek atış yapılıyordu. Dün 5. Seansim di jel kullanıldı diğer baslikla utü gibi üstünde gezdirdi. Buz lazer böyle değil mi . Işığı azdı diğer başlığa göre.