• Muhabbet
  • Champion Multi safir buz başlık

Lavinia_ bide söyle bişey var ya kısaltma yapıp gidiyorum tras makinasıyla. Haliyle arkayı göremiyorum dün heralde arka baldır kısmında tek tük kalmış. Yok kisaltmamissiniz böyle makina gormez , makinanın başlığına zarar verir tam kısa olması lazjm filan diyolar. Orayı yapsam da sadece ağri olacak dökülmez dedi. Varmı öyle bişey. Her lazere giden kısaltma yapiyo mu ?🌼

Telvesizkahve sen bana özelden at canım 😘 alexandrite harici cihazlar da kisaltma yapılıyor.. ordaki lazer yapan kişinin kisaltması lazım senin yapamadığın yerleri unutuğun yerleri ha tüy olan yerler biraz daha ağrır ama bu dökülmesini etkilemez (tek tük tüyler den bahs ediyorum) ❤️

Lavinia_ yok ya kendileri almıyor . Bide kiziyolar bı havalar. Alamam yasak filan diyolar. Kendim alamıyorum nesi yasak acaba. Zaten bahsettiğim alamadığım yerlerde tektuk tüyler var. Sırtım ve kalça, baldır kisminda tek tük var. Seanslarin sonunda tüyler bittiğinde almadığım yerler olmasın siritmasin diye aldım. Ama pişman oldum yaa. Böyle ipl filan da denilince daha çok gidesim gelmiyor. Agdamla mutluydum ne guzel. Tesetturluyum zaten . Sırt filan almasamda gorunmezdi. Bı yandan benimki mecburi oldu. Hamileliklerjmde herşey yasak bana. 9 ay sırt üstü yatıyorum ben . Kuaföre gitme durumum yok. Kasılmaya sebep olur diye ağda yapma imkanım yok. O yüzden belki biter kesin çözüm olur da en azından hamile kalırsam tüy derdim olmaz. Oda çözüm olmayacak gibi. Şuan çok gzuel dökülme oluyor. Hiç çıkmıyor hatta. Ama bırakınca yine çıkar diyolar da bakalım şansımıza ☺️🥰

Telvesizkahve hayır paşa paşa almları lazım para veriyorsun sen oraya tek tük elin gelmediği yerleri almaları lazım bu böyle yapan lazeri nasıl yapıyor kim bilir 🤦🏻‍♀️ cihaz iyiyse canım sonuç alırsın bir de cihaz iyi olub da lazer yapan kişi iyi olmaya bilir bunu da dikkate al

Yok sen tek alamazsın biri sana yardım etsin diyo. Valla sozde 10 yıllık tecrübesi varmış. Diyorum ya umutsuzum inşallah yanilirim ☺️

Elzi soprano buz lazerdir canım ağrısı daha az olur ama diğerlerine göre daha pahalı

mamacita arkadaşımı kandırıp mahkemelik ettiler haberiniz olsun imzalamak İçin birşey verirseniz imzalamayın

mamacita 2 sene önce aynen sizinki gibi bir kağıt imzalamış geçen gün icra geldi 4 bin TL olmuş biriken sözde borç. Kağıtta farklı şeyler yazıyormuş. Bir de imzaladığı gün kaporta niyetine 20 lira 50 lira falan istemişler. Sizden de istediler mi?

Lavinia_ ben Alex üzerine anlaşma yaptım. Cihaz gerçek Alex mi bilmiyorum. Kontrolleri soprano ile yapıyor ama jel sürmüyor

Lavinia_ seansa gittiğimde çekerim. Ipl olduğunu anlamak için başka Bi yöntem varmı? Birde Google yorumlarına bakarak buraya karar vermiştim:-/