İstanbula yakın şehirlerde 2 gunluk tatile gitmeyi dusunuyoruz. Her seferinde abanta gidiyoruz degisik bi yer goresim var.Cok fazla vaktim yok hemen karar vermem lazım. Gidip memnun kaldiginiz yerler varsa tavsiye alırım 🌼
Tatil yeri öneriniz var mı?🌴🌻🌼🌺
O zaman balikesir derim hem guzel yerlerde var biz cok memnun kalmistik.
mekaninsahibi Aklima geldi aslinda ama balikesir nasil bi yer hicbi fikrim yok. Siz nerde kalmistiniz?
Sokaklambasi aslinda biz tatil yerinde kalmistk cidden cok guzel balikesir havasi filan gzeilecek yerler vaer
mekaninsahibi Bakiyim bi 🌿
Sokaklambasi kesinlikle bak cnim
Sokaklambasi Sapanca Gölcük yada duzceye bağlı Akçakoca olabilir gezilecek güzel yerler var çevrede
Polyannacilik aslinda en cok sapancaya baktim ama seçenek cok oldugundan kafam karisti😂 kaldiginiz yer nasildi konaklama da lazim bana
Bu arada deniz tatilinden çok doğa tatili amacli gidiyorum
Sokaklambasi Safranbolu, Amasra olabilir
Sessizakipci aa hakkateeen yemyeşildir simdi oralarr🌿🌿
Sokaklambasi ben Düzce’de yaşıyorum canım bende yakın yerlere gitmeyi planladigimdan Sapanca mükemmel bı secim bunglv tarzı tutabilirsin göl kenarında doğayla iç içe çok güzel tatil olur
Polyannacilik Bungalov icin iki yer buldum onların da ne sabit telefonu var ne internette isimleri. Yuzde elli kapora istiyolar dolandırıcı gibi geldi😐
Polyannacilik aaaaii sen Düzceli misin benim kayınvalidem bir kaç kere gittik
Sokaklambasi evet öyle bayramda oradaydım 🥰
Sessizakipci tatil icin mi gittin sen de🙃
arman evet canım duzceliyim sende mi duzcelisin
Sokaklambasi haaa güvenilir yer var aslında link bulursam atarım buraya
Sokaklambasi evet gezmek amaçlı 🙂
Polyannacilik kayınvalidem Düzceli. Biz gittik yazın bir kaç kere. Çok güzel baya yerleri gezmiştik. Bilirim çoğu yeri