Polyannacilik aslinda en cok sapancaya baktim ama seçenek cok oldugundan kafam karisti😂 kaldiginiz yer nasildi konaklama da lazim bana
Tatil yeri öneriniz var mı?🌴🌻🌼🌺
Bu arada deniz tatilinden çok doğa tatili amacli gidiyorum
Sokaklambasi Safranbolu, Amasra olabilir
Sessizakipci aa hakkateeen yemyeşildir simdi oralarr🌿🌿
Sokaklambasi ben Düzce’de yaşıyorum canım bende yakın yerlere gitmeyi planladigimdan Sapanca mükemmel bı secim bunglv tarzı tutabilirsin göl kenarında doğayla iç içe çok güzel tatil olur
Polyannacilik Bungalov icin iki yer buldum onların da ne sabit telefonu var ne internette isimleri. Yuzde elli kapora istiyolar dolandırıcı gibi geldi😐
Polyannacilik aaaaii sen Düzceli misin benim kayınvalidem bir kaç kere gittik
Sokaklambasi evet öyle bayramda oradaydım 🥰
Sessizakipci tatil icin mi gittin sen de🙃
arman evet canım duzceliyim sende mi duzcelisin
Sokaklambasi haaa güvenilir yer var aslında link bulursam atarım buraya
Sokaklambasi evet gezmek amaçlı 🙂
Polyannacilik kayınvalidem Düzceli. Biz gittik yazın bir kaç kere. Çok güzel baya yerleri gezmiştik. Bilirim çoğu yeri
Polyannacilik Canım ya atabilirsen cok hayra gecer acikcasi😂 vaktim kalmadi bu gidisle gidemiycem
Sessizakipci Nerde konakladiniz kuzu
Sokaklambasi Safranboluda otelde kaldık, nevresim vs temizdi ama yastık yatak kirliydi. Oda genel olarak büyük temizdi. Ama bunun yerine Karabük ün Yenice ilçesinde bungalov evler var orayı çok beğendim orayı tavsiye ederim.
Sessizakipci yok ya kalamam orda😂 bungalov evlerin ismini hatirliyo musun
Sokaklambasi Yenice ıhlamur teras olarak bı bakın netten bulamazsanız numara vereyim, bizede eşimin arkadaşı tavsiye etmişti
arman aaa ne güzel 🥳🥳neresinden kayinvaliden
Sokaklambasi 🤣ben de bi geldim şu ülkede şu şehire gidin diye açtım postu istambula yakın bi şehir🤣🤣🤣