Arzum94 Nana12 canim leke olarak bilmiyorum sadece olmaz diye biliyorum diye belkide hurafat ama bende sacimida kesmiyorum boyamiyorumda aman sag salim olsunlar sonra yapariz 🥰
Flamme Nana12 ee ne oldu saçlarında dökülme durdumu 🙂 diğer şeyler hurafe bence canım eminim bebeğinde leke falan yoktur 🤍 bende saçımı kestirmiştim dökülüyor diye gebeyken kesildikten sonra bana ömrün kısalır demişlerdi birde o psikolojiyi düşün 😂
Nana12 Benım saçlarım döküldüğü ıcın mecbur doktorum kesmemı soyledı ve ben kınaladımda aslında ınanmıyorum ama bı arkadas soyledı ıcıme oturdu bırden 😔
Nana12 Saclarımın dökülmesi dursun dıye yaptım bende ınanmıyorum öyle şeylere ama bılsseydım yapmazdım😔
Semanur21 Nana12 sorun olduğunu sanmıyorum kına faydalı çünkü zarar vermez içini rahat tut bu bebekte leke muhabbetide tamamen batıl inanç canım düşünme
AysunAk Hamilelğin ilk 3 aylarında botalıması önerilmiyor,çünkü bebegin organ gelişimi dönem deriden emilerek plasentaya ulaşır boyanın içindeki kimyasallar bebgin kan dolaşımnı etkiler hatta beyin ve gözleride buyüzden daha sonraya erteleyin derim..
AysunAk Ama yeşil kınanın pek zararı olcagını duymadım çünkü deri fazla emmez,buyüzden digerşerine göre daha temizdir,hamilelikte yapılan herşey bebği etkiliyor.)
Nana12 Teşekkür ederim ☺️ annemde batıl inanç olduğunu kafama takmamam gerektıgını soyledı rahatladım çok şükür etraftaki her denılene takıyorum maalesef bu huyumu hıc sevmiyorum 😐
Flamme Brfn çok saçma bir söylenti bence… Rahmetli babamın babannesi kınasız gezmezdi… Gelin iken başlamış öldüğünde bile kınalıydı saçları