Baykus işte kendi istegimizle olmayan birşeyi ne kadar layıkıyla yapabiliriz ki bence istemiyorsan çevreyi boşver eşinle konuş anlaş acil yani

Baykus Karar senın tabı bız sadece fıkrımızı sölüyoruz. Hayat senın hayatın bunu yaptıgında tepkıde cok gelır göğüsleyebılırım kımseyı takmam dıyebılıyomusun.

Baykus şuan kapalı olman bişey ifade etmiyor bir nevi zoraki gibi kaç yaşında insansın dininin imanının getirdiği şartları biliyorsun bunlara rağmen istiyorsan şuan kapalı olmana karşıyım ben isteyerek yapmadıktan sonra camide yaptırsan haccada gitsen bu hiçbişey ifade etmez

Eskobar evet bende öyle düşünüyorum o yüzden layıkıyla olmuyor

Baykus Düşünmek bıle bı ıkılem önce kendı karraını netleştir sonra ıstedıgını yap dedıgım gbı kararda hayatta senın

Baykus açılsan içinde ukte bile kalmıycak belki kısa zamanda kendi isteğinle kapanacaksın etrafı kesinlikle takma torba değil büzesin

Baykus ne konuda zorluk çekiyorsun mesele. Benimde tasvip etmediğim bir durum sana aç ve kapa diyemem ama neyde zorluk çekiyorsun kaç yaşındasn belki yardımımız dokunur fikir vererek

Baykus kapalı olup acılanlara cok tepki verenler oluyor tamam eger bilincli kapanıp tekrar tekrar acılıyorsa bu tepkiyi bir nebze anlarım ki yine tepki hakkımız yok fakat aile zoruyla yada bilmeden kapanan cok onlar kendilerini bulduğunda acılıyolar bunu da anlıyorum. Ve demek olmuyor ki bir daha kapanmicaklar ama kapalı olup bunu istemeyenler ve kapalı olmanın sartlarını yerine getiremeyenler cok kötü duruyorlar bundansa acılmak daha mantıklı.bu sizin tercihiniz bizim için kapanmıyorsunuz allah için kapanıyosunuz kapanırken bize kapanmadıgınız için acılırkende bize sormanıza gerek yok .sen bana kapalı aynı da insansın acık da.kimseye elestirme hakkı verme

Baykus Kapalı olupta açılan çok tanıdığım oldu. Ben asla tasvip etmiyorum bu durumu. Sana açıl diyemem açılma diyemediğim gibi. Senin hayatın bu kararı senin vermen gerekiyor. Neden açılmak istiyorsun mesela? Yaşın kaç? N zaman kapandın?