Kapalı olup da açılan oldumu ?
Açılma
Baykus ben doğru bulmuyorum ama kendin istiyorsan içinde o kapanma duygusu yoksa zaten kapanmanin manası yok 🍀
Polyannacilik ya zamannda çevre etkisi ile erken yaşta alınmıs bir karardı şuan zorluk cekıyorum evliyim çocuğum var ama cesaret edemıyorum
Baykus işte kendi istegimizle olmayan birşeyi ne kadar layıkıyla yapabiliriz ki bence istemiyorsan çevreyi boşver eşinle konuş anlaş acil yani
Polyannacilik o karışmıyor farkında oda bu şekilde zorlandığımdan
Polyannacilik eşide onaylıyordu galiba
Eskobar e daha ne mis
Baykus ne konuda zorluk çekiyorsun mesele. Benimde tasvip etmediğim bir durum sana aç ve kapa diyemem ama neyde zorluk çekiyorsun kaç yaşındasn belki yardımımız dokunur fikir vererek
Baykus kapalı olup acılanlara cok tepki verenler oluyor tamam eger bilincli kapanıp tekrar tekrar acılıyorsa bu tepkiyi bir nebze anlarım ki yine tepki hakkımız yok fakat aile zoruyla yada bilmeden kapanan cok onlar kendilerini bulduğunda acılıyolar bunu da anlıyorum. Ve demek olmuyor ki bir daha kapanmicaklar ama kapalı olup bunu istemeyenler ve kapalı olmanın sartlarını yerine getiremeyenler cok kötü duruyorlar bundansa acılmak daha mantıklı.bu sizin tercihiniz bizim için kapanmıyorsunuz allah için kapanıyosunuz kapanırken bize kapanmadıgınız için acılırkende bize sormanıza gerek yok .sen bana kapalı aynı da insansın acık da.kimseye elestirme hakkı verme