Eskobar evet bende öyle düşünüyorum o yüzden layıkıyla olmuyor

Baykus Düşünmek bıle bı ıkılem önce kendı karraını netleştir sonra ıstedıgını yap dedıgım gbı kararda hayatta senın

Baykus açılsan içinde ukte bile kalmıycak belki kısa zamanda kendi isteğinle kapanacaksın etrafı kesinlikle takma torba değil büzesin

Baykus ne konuda zorluk çekiyorsun mesele. Benimde tasvip etmediğim bir durum sana aç ve kapa diyemem ama neyde zorluk çekiyorsun kaç yaşındasn belki yardımımız dokunur fikir vererek

Baykus kapalı olup acılanlara cok tepki verenler oluyor tamam eger bilincli kapanıp tekrar tekrar acılıyorsa bu tepkiyi bir nebze anlarım ki yine tepki hakkımız yok fakat aile zoruyla yada bilmeden kapanan cok onlar kendilerini bulduğunda acılıyolar bunu da anlıyorum. Ve demek olmuyor ki bir daha kapanmicaklar ama kapalı olup bunu istemeyenler ve kapalı olmanın sartlarını yerine getiremeyenler cok kötü duruyorlar bundansa acılmak daha mantıklı.bu sizin tercihiniz bizim için kapanmıyorsunuz allah için kapanıyosunuz kapanırken bize kapanmadıgınız için acılırkende bize sormanıza gerek yok .sen bana kapalı aynı da insansın acık da.kimseye elestirme hakkı verme

Baykus Kapalı olupta açılan çok tanıdığım oldu. Ben asla tasvip etmiyorum bu durumu. Sana açıl diyemem açılma diyemediğim gibi. Senin hayatın bu kararı senin vermen gerekiyor. Neden açılmak istiyorsun mesela? Yaşın kaç? N zaman kapandın?

Baykus Asla tasvip etmediğim bir durum yani ya kapandıysan onu yaparsın ya açık olur kapalıyken açılmak bana çok saçma geliyor ya özellikle şu zorlanıyorum lafı Rabbim herşeyin kolaylığını veriyor zorlandığın kısım tam olarak ne dir merak ettim

Bisaniye 25 yasındayım 5 sene önce kapandım almanyada yaşıyorum ve oturduğum yerde cevremde türk ve kapalı yok bu yüzden cevre nın bakışları bulunduğum ortamlardan rahatsız olmaya başladım

TombulHatun almanyada yaşıyorum olduğum yerde kapalı ve türk yok ve ben tuhaf gelıyorum süreklı bakışlar üzerımde dışlanma gibi durumlar yaşıyorum

Baykus aslında yaşında çok küçük kapanmamışsn bilinçsiz değilmişsin yani ben 18 yaşında kendi isteğimde kapandm 29 yaşındaym şuan açılmaktan önce giyim tarzında değişiklik yapmayı deneybilirsin nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama kendinde değişiklik görmek belki hoşuna gider

Baykus mesela renk renk elbiseler alsan tiril tiril yazda geldi belki değişik gelir gözüne hoş gelir bunlar alternatif sadece ama buda seni mutlu etmeyecekse karar senin