Kbcr Limonlupopkek güzel fikir de kız ben pilavı tavuklu güzel yapabilyom sade yaptığm zman kardeşim diyo survivor pilavına benziyor 🤦🏻♀️😂😂😂
TombulHatun Kuzulkurt ihtiyaca göre ya bugün 5bin verdim arabayı sanayiden alacak diye ama para üstünü alırım dedim 😂😂
Limonlupopkek Kbcr ben bol sehriyeli yapiyorum oyle guzel oluyor sadeyo yapamiyorum. Nohutlu tavukluyuda guzel yapiyirum. 🤤Dedim aklima geldi canim cekti😬
TombulHatun Kuzulkurt her cuma akşamı cüzdandaki bütün para ortaya dökülür ikimizinde elde kalana bakarız tabi benim hepsi dökülmez ama neyse 😂😂
Deleted_1 alonedark mantara bayılıyorum ben kıyma patates mantar kapya biber hepsini harmanlayıp salçalı su gezdireikten sonra fırına atıyorum mükemmel oluyor bezende kuş başı etle yapıyorum müq dene istersen canım😋
Deleted_1 Kbcr dene pişman olmazsın üstüne yağlı kağıt koy yoksa kıyması yada eti çok kızardığı için sertleşiyor bide eti önden önce biraz pişiriyorum lokum gibi oluyor 🤤🤤
Ask_hosmus Kbcr buğdayı haşlayıp ayranın daha kıvamlı haline koyuyorsun, kayınvalidem gil içine közlenmiş patlıcanla biber de koyar ama ben sade seviyorum
TombulHatun Ask_hosmus buğdayı haşlayıp süzme az suyla haşla buğdayın o kendi özü suyu kalsn ben içine tane mısır da eklerim yazın eksik olmaz evde
TombulHatun Rouge ay benim annem kurufasulye koyar ben sevmem naneyi hiç yakarak koymamıştm bende öyle deneyeyim 😂