Kbcr TombulHatun yapaym bari onu bi gün 🤤 bugünlük yemeğmi buldm tavuklu nohutlu pilav yanına patates salatası 😌
TombulHatun Kbcr pirinçle patates ağır olmaz mı yanına bol soğanlı domates salatası ve ayran daha çok yakışır sanki 😂
TombulHatun Kbcr pirinçte patateste kuru geldi ban şöyle bol sulu sulu domates salatası sumaklı soğanlı filan miss 😂
Yasak_elma TombulHatun Bişey söyleyimmi iştahsız insanın iştahını bile açarsınız senle ardle ☺😋😋yemek deyince gözlerinizin için parlıyor görmediğim halde fark ediyorum👌😊
Amannebileyim Kbcr yoğurt çorbası istedi eşim yarma haşlıyorum şimdi onu yapıcam yanına makarna salata vs geçiştiririm eşime kalsa sadece çorba diyor ama bilemedim
Kbcr ketenprenses bugün nohutlu tavuklu pilav yapmayı düşünüyorm zten ama çorba yapmıcam yanına salata bide ayran veya yoğurt mis gbi 🤤
Amannebileyim Kbcr Ben de öyle düşünüyorum normalde aklımdaki çorbanın yanına mantar sote veya tavuklu bulgur pilavıydı eşime söyledim az önce hangisini yapayım diye yemek ağır geliyor sadece çorba yeter dedi yanına makarna yap yaparsan dedi 🤷
Rouge TombulHatun kuru fasulye bende sevmiyorum ya ama nohut güzel ya yakıştırıyorum ben😂nane cok severim seviyosan dene ama kuru olarak da dene hangisini seversen cünkü soguk ya bazen bütünleşmiyor yaktıgın zaman ama ben seviyorum 😍
TombulHatun Rouge kuru olarak eklerim zaten severim naneyi yoğurtlu şeylerde birde yakarak deneyeyim kendi tabağıma eklerim tencereye değil 😂
TombulHatun Rouge denedim denemem mi hatta ilk patronum yoldayken almıştı içmiştim bayıldımm kendim de yapıyorum acaba taze nane çok baskın mı olur diye düşünüyorum 😂
TombulHatun Rouge of bak şimdi hemen yapayım 1 bardak naneli serin seriç içeyim çalışırken hararet bastı 😂
Rouge TombulHatun yap yap bende böyle zamanlarda götürüyorum kendimle yada meyvelisini yapıyorum içine buz at götür mükemmel 😂🤩