TombulHatun Rouge ay benim annem kurufasulye koyar ben sevmem naneyi hiç yakarak koymamıştm bende öyle deneyeyim 😂
Rouge TombulHatun kuru fasulye bende sevmiyorum ya ama nohut güzel ya yakıştırıyorum ben😂nane cok severim seviyosan dene ama kuru olarak da dene hangisini seversen cünkü soguk ya bazen bütünleşmiyor yaktıgın zaman ama ben seviyorum 😍
TombulHatun Kbcr ben dün gece pırasa pişirdm mm ekşili ekşili yanına yoğurt eşimin dünden tavuklu makarnası kaldı 😂😂
Ssevgiii__oo Kbcr ıspanak yoğurtlu sarımsaklı tavuk ciğer sote sebzeli bulgur pilavı tatlı yok diyetteyim 😁
Kbcr TombulHatun yapaym bari onu bi gün 🤤 bugünlük yemeğmi buldm tavuklu nohutlu pilav yanına patates salatası 😌
TombulHatun Kbcr pirinçle patates ağır olmaz mı yanına bol soğanlı domates salatası ve ayran daha çok yakışır sanki 😂
TombulHatun Kbcr pirinçte patateste kuru geldi ban şöyle bol sulu sulu domates salatası sumaklı soğanlı filan miss 😂
Yasak_elma TombulHatun Bişey söyleyimmi iştahsız insanın iştahını bile açarsınız senle ardle ☺😋😋yemek deyince gözlerinizin için parlıyor görmediğim halde fark ediyorum👌😊
Amannebileyim Kbcr yoğurt çorbası istedi eşim yarma haşlıyorum şimdi onu yapıcam yanına makarna salata vs geçiştiririm eşime kalsa sadece çorba diyor ama bilemedim