Mrwnn viga5000 mavi sprey kullanıyorduk baya faydasını gördük ilişkiden 20dl önce sıkmak yeterli sizin kullandığınjz marka nedir

Nakrenpasa ne kadar sık gün aşırımı 😁 haftada ıkı gırerız genelde. İşe koyul ğst bas cıkar yat kalk toplamı 10 dkakıkayı bulmaz oda ön sevısmeyı cıkarsak 3 dkkadır

Mrwnn canim bizde aldık ise bayg yarıyor adı BlackBerry eczaneden aldım ben normalde on sevişme hariç 5 dk sürüyordu bununla 20 dk sürüyor

Nakrenpasa aynen bizim gün aşırı yada günlük olur sıkıntı olmuyor ama adet bitimi ilk üç gün beş dk sürüyor 😂

Matruskaa valla biz haftada en az 5 gün yapıyoruz. Eşimin libidosu tavan. Bi de baya uzun sürüyor. Ben sıkılıyorum artık ta bi şey demiyorum. 🫢

Nakrenpasa Hay masaallah 😁😁 sartlar el versede haftada en fazla 3 yaparız heralde coluk cocuktan fırsat olmuyor. Bızımkı ytalımmı yataşım hadı çat çat öat kalk yıkan 🥰😁

Nakrenpasa Yaa benımkı tam bir kütük 6 sene oldu daha 1 senedır ön sevısme olur bn öpüşmeyı sevmem bn elleşmeyı sevmem dıyıp duruyodu konus konus zor yonttum bıraz bı 6 sene daha gecerse belkı kütüğüm tamamen yontulur 😁😁😁