Diloland canim gectikrici sprey neden kulanmiyorsunuz eşinizle konussanizya ,bizimde sizinki gibiydi ben anlayamadan bitiyordu çok sinir oluyordum oda farkındaydı tabiki uzatmak için sekse odaklanamiyordu konuştuk ve sprey aldık eczaneden 20 dk ya çıktı ,etkisi 3 katı oluyor ,dizinde zevk almaya hakkınız var .
Erken boşalma
Bende bu durumdan muzdariptim ve ciddi anlamda tartışmalarimiz olmaya başlamıştı benim eşim de spreye rağmen vardı bu sorun ve ben ilk defa bir şey denedim bu her benzin istasyonunda satılan istek arttırıcı çikolata oluyor ya ondan aldirttim ve ilişki öncesi 15 dk falan önce yedi ve spreyi sıktı on sevisme hariç ilişki tam 1 saat sürdü ve enerjisi asla bitmedi bugün yine aynı şekilde hiçbir şey olmaksızın sertleşme vardı eşimde ve çikolatanin çok iyi yaradığıni söyledi belki size de bir faydasi olur çünkü yarım kalmak nedir çok iyi bilirim
Mrwnn spreyler işe yarıyor biz de kullanmıştık ama kadını da uyuşturduğu için orgazmı zorlaştırıyor. daha sık ilişki yaşarsanız sık sık pozisyon değiştirirseniz uzar bi de eşiniz boşalacağını düşündüğü zaman başka bişey düşünsün kafasını dağıtsın boşalmaya odaklanmasın.. benim eşim de çok erken boşalıyodu ben bunu sorun etmeye başlayınca araştırmış baya uzadı umarım çözümünü bulursunuz
Nakrenpasa hayır ya katılmıyorum size ilişkiniye sık sık girsende zevk esnasında kendini konturol edemeyen edemez hiç bi zman
Blondie bizdede durum aynı peki kullandıgjnız bir şey varmı sprey falan çok çok nadır 10 dakka sürer
Glcan_trr bosalacagini anladığında çeksin ve sıksın malum yerini bu da işe yarıyor
Sevdalugunhicsarmadi bakalım işe yatıyacakmı ama erken oldumu uzun sürüyor bazen haftada 1 oluyor öyle oldu mu da çok kısa sürüyor
Glcan_trr evet sık sık yaparsanız uzun sürer bu da etken çok ara verildimi erken boşalma olmasi da normal bnce