Hanımlar merhabalar.
Esımı zar zor ıkna ettım spiral taktrıcam bana takılır dıye ıstemıyordu anlat anlat sonunda ıkna oldu. Sorum şuki taktırdıktan sonra ek bı korunma yöntemı kullanıyor musunuz?
Bıde erkeklerde hissetme oluyormu ılk başlarda ipi sert oluyor onu hıssedıyolarmıs galıba ne kadar dogru tartişılır tabi.

Matruskaa Bu konu hakkında çok konu açıldı. Aratarak sorularınızın tüm cevaplarını bulabilirsiniz.
    1 senedir spiral ile korunuyorum ek bir korunma yöntemi kullanmıyorum. Eşim hiçbir şey hissetmiyor.

Hic hissetmiyorlar, taktırdığımı söylemesem haberi bile olmayacaktı 😅

Matruskaa hiç birşey hissetmedi eşim 4 yıl korundum sprial ile sonunda 3. çocuğuma hiç kaymadan hamile kaldım ek olarak korunmuyorduk tövbe ettim bir daha taktırmam hamileliğimde doğumum da berbat geçti

Betti lansım olsa bnde gıdıp gızlı taktrcamda mecbur o benı götürcek hastaneye 😁

Matruskaa Ben yeni taktırdım ek bir yönteme gerek yok dedi doktorum mirena diye bir sprial önerdi bana onu taktı
          Eşim hissetmedi :)

Matruskaa hayır canım eşimiz tabi ki hiç bisey hissetmiyor asla ben 3 yıl korundum spiral ile hatta yeni çıkartırdım 🤭 ayrıca biz emin olalım diye geri çekilme ilerde korunuyoduk

Biz 8 sene spiral ile korunduk 3.çocuğu istediğimiz için araya bir bebek sıkıştırıp😂 yeniden taktırdım 5 aydır spiral var başka bir şekilde korunmuyoruz.

Nur29 geri çekilme olmuyordu aslında başlarda geri çekilme uyguluyorduk sonradan yengem dedi sprial zaten koruyor birşey olmaz ona inanaraktan öyle korunmasız oldu hep ilk önce kendisi hamile kaldı ama kaymıştı onunki aradan baya çok zaman geçti ben kaldım bu sefer ama daha önce ilk çocuğumdan sonra 5 yıl korundum sprialle 2. Çocuğu istedik gittim çıkarttırmaya dr dedi sen nasıl hamile kalmamışsın kaymış inanır mısın 1 yıl hamile kalamadım çıkarttırdıktan sonra artık ümidi kesmiştim 1 yıl sonra hamile kaldım kızim oldu tekrar taktırdım bu seferde 4 yıl sonrası sprial ile hamile kaldım spriali çıkarrttırdım hep kanamalı geçti 8 ay ve sıkıntılı dönem pandemi eşimin işsiz kalması vs derken doğumumda kötü geçti eşi içeri kaçtı 4 saat doğumhane de kaldım ölümden döndüm şimdide sadece geri çekilme ile korunuyoruz maalesef artık hiç bir korunma yöntemlerine güvenmiyorum

Matruskaa benim eşim çocukları çok seviyor ve 1 yaşında bebeğim olmasına rağmen yine ister. Bende bu yüzden gizli gizli taktirdim. Şüphelendiginden mi yoksa gerçekten bişey mi hissediyor bilmiyorum ama bazen sanki bişeye değiyor diyip duruyor 🤷🏻‍♀️