Hanımlar merhabalar.
Esımı zar zor ıkna ettım spiral taktrıcam bana takılır dıye ıstemıyordu anlat anlat sonunda ıkna oldu. Sorum şuki taktırdıktan sonra ek bı korunma yöntemı kullanıyor musunuz?
Bıde erkeklerde hissetme oluyormu ılk başlarda ipi sert oluyor onu hıssedıyolarmıs galıba ne kadar dogru tartişılır tabi.
Spiral konusu
Hic hissetmiyorlar, taktırdığımı söylemesem haberi bile olmayacaktı 😅
Matruskaa hiç birşey hissetmedi eşim 4 yıl korundum sprial ile sonunda 3. çocuğuma hiç kaymadan hamile kaldım ek olarak korunmuyorduk tövbe ettim bir daha taktırmam hamileliğimde doğumum da berbat geçti
Angellove2010 yaaa ay 4 yıl korusunda 😁 ılacta ıcerım o zamn ek olrk
Angellove2010 Sprial ile mi hamile kaldınız 😔
Matruskaa Ben yeni taktırdım ek bir yönteme gerek yok dedi doktorum mirena diye bir sprial önerdi bana onu taktı
Eşim hissetmedi :)
Angellove2010 spiral takılıyken içinize mi bosaliyordu peki ,yoksa geri çekilme fln varmiydi
Matruskaa esim söylüyor hissettiğini cok hafif can yakacak durumda degil
Sprial+hap ve prezervatif ile korunuyorum cunku 3.yü hiç istemiyorum
2bebelianakurt hap kilo yapıyor mu bu söylentiler çok ya
_ttugcemsi_ mirena mı varmıs bıde hormonlu ve bakır olanı arastrdıgımd gördümde bunu görmemıstım
2bebelianakurt oo tam koruma 😁 extra olarak hap düşünüyorum bnde
Matruskaa ipi uzun olursa esinizi rahatsiz eder sert oldugu icin. Taktirirken ipi kisa olsun diyin
Kirpapatyasii ip yumusuyomu sonradan bı arkadas öle demıstı ılk baslar sert dıye hıssedıyo sonra hıssetmıyı demıstı
Biz 8 sene spiral ile korunduk 3.çocuğu istediğimiz için araya bir bebek sıkıştırıp😂 yeniden taktırdım 5 aydır spiral var başka bir şekilde korunmuyoruz.
- Düzenlendi
Nur29 geri çekilme olmuyordu aslında başlarda geri çekilme uyguluyorduk sonradan yengem dedi sprial zaten koruyor birşey olmaz ona inanaraktan öyle korunmasız oldu hep ilk önce kendisi hamile kaldı ama kaymıştı onunki aradan baya çok zaman geçti ben kaldım bu sefer ama daha önce ilk çocuğumdan sonra 5 yıl korundum sprialle 2. Çocuğu istedik gittim çıkarttırmaya dr dedi sen nasıl hamile kalmamışsın kaymış inanır mısın 1 yıl hamile kalamadım çıkarttırdıktan sonra artık ümidi kesmiştim 1 yıl sonra hamile kaldım kızim oldu tekrar taktırdım bu seferde 4 yıl sonrası sprial ile hamile kaldım spriali çıkarrttırdım hep kanamalı geçti 8 ay ve sıkıntılı dönem pandemi eşimin işsiz kalması vs derken doğumumda kötü geçti eşi içeri kaçtı 4 saat doğumhane de kaldım ölümden döndüm şimdide sadece geri çekilme ile korunuyoruz maalesef artık hiç bir korunma yöntemlerine güvenmiyorum