Matruskaa 1 hafta oldu taktıralı. Ek olarak geri çekilme yapıyoruz eşim hiçbir şekilde hissetmiyor

nobodyy Hıssedıyor olabıl ır 😁😁 bende 3 cocuk var artık cocukları sevme işini gectık bız

Blondie Hangısınden taktırdın hanı hormonlu bakır dıye ayrılıyoya bude armıne varmıs bırı öle yazmıs ıpı uzun kısa dıyede secıyoruz galaıba 😁

bianne_1 saol☺️ artık hıssedersede kendı düşünsün o bnden daha cok korkuyor aman bana takılır batar

Matruskaa uc ay kadar takili kaldi bende . Yumusamadi. Belki yumusamasi icin daha fazla zaman gerekti bilmiyorum

nobodyy bence hissediyor. Esim batip cizer gibi yaktığını soyluyordu. İpi uzun kesmişler meğer. Ondanmis

Kirpapatyasii arkdasmda var benım oda öle söylüyor 1 senedır takılıymıs arada bı acıtıyomus esını. Cogu kısı hıssetmıyor dıyınce bnde merak ettım. İpi demekkı kısamı kes demek lazm

Matruskaa bakır olandan taktırdım ben 😂 armine ne oluyor yeni duydum 😂 ipini istersen kendin gidip kisaltabilirsin öyle biliyorum 😂

Blondie utabırımda doktora ipi kısa kes adama batmasın demeye 😁😁

Kısa kesılıyomu onu sorarım artk kes derım kısa batarsada batsın o düşünsün😁 battıgını anlayana kadar battıgını sölemem taktırduktan sonra ısterse batıyı desın

Angellove2010 canim spiral + geri çekilme +przafetif fln kulan sadece birine asla güvenme çünkü geri çekilme yapıyorsunuz ama öndeki gekn zevk sivisinda da sperm bulunuyor

Matruskaa bu başlık neden benim özel tartışma kutumda yer alıyor acaba anlayamadım