Deleted_1 nişan olmadı söz oldu oda foto çekinmekten ibaret sonra iyibi büyük nikah yapalım foto çekinelim dedim oda olmadı giyindim süslendim kuru kuru evet kına bari dedim evimin önünde bi saat bok gibi geçti bişey anlamadım düğün dedik bizim saf lüks bi salon tuttu yapma derken salonun yerleri halı gelinliğim berbat hiçbişey örtmedi üstüne üstlük kaç saat oturduk öylelikle en sonda çiçek atma oldu arkadaşlarım geniş aikem kimse yoktu salak gibi iptal olsunda diyemedim bok gibi oldu en sonunda evin orda güzel bi karşılama hazırlamıştık o biraz daha düzgündü bu sefer kimse çekmemiş gelinliğim fermuarlıydı 40 düğüm atamadık bari ayakkabıya atıyım dedim hamile ablama ayak bağıma 40 düğüm attırdım eşimin kuzeni ayakkabamı zorla çıkardı🤦♀️ En sonunda odaya gittim lan ben ne yapıyorum niye evlendim çık git dedim baktım yorgunluktan bitmişim gelinlikle birlikte yatağa serildim sonunda depresyona girdim galiba başımı makyajımı nasıl bozacağımı düşündüm sonra eşim geldi herkes gitti oh be dedik beni öyle görünce gülme krizine girdi adam başımı bozdurdum ona rahatladım biraz salak saçma bişey oldu herkes bi atladı cazgır olmak istemedim bende sevmem öyle şeyi isteme kahvesini bile ben yapmadım düşün artık yani