Farklı Fantazi Aranıyor 🔥
Matruskaa ben sevmiyorum video isini bizi izlerken utanıyorum sacma bir sekilde . Ama esimin hoşuna gidiyor bazen bir iki dk lik video cekiyoruz . İliskiyi bırakıp izletiyor bize sonra kaldigimiz yerden devam😂😂🙈
Kirpapatyasii Hıc denemedım aklımada gelmemıstı burda okuyunca neden olmasn dedım. Tahmınımce bnada komık gelır yanı bı kere denemem lazm ☺️☺️
Matruskaa bu ben🤣🤣
Matruskaa paçalı don olmazsa olmazımızdır 😂😂😂
- Düzenlendi
yesilgozanne cilvelen az ilişkiden kaç biraz bırak o özlesin seni üstüne düşüyorsun yapalım yapalım dediğin için de geri duruyor olabilir örneğin araba sürerken elini iç bacaklarının orayı okşa evde yanında otururken başını omuzuna yasla boynuna dudakların gelicek şekilde herhangi birşey söyle elini orasına burasına koy yanlışlıkla oldu de güzel bir iç çamasırı giy omuzlarım ağrıyo masaj yapar mısın de üstündekini çıkar banyo mutfak fantezisi yapın bircok şey var
VahsiKralice okurken ateşlendim ahahahahha denicem aşko teşekkür ederim
Mısır tarlasında yapın. 🤣🤣🤣🤣
Diloland ahh sen 4 sene ben 13 senelik evliyim mezara girmişim heberim yok 🤦
Matruskaa dene en azindan içinde kalmaz😂
Ruzgarin_kadini her daim 😁
yesilgozanne eşin koltukta otururken sen onun gözlerinin baglarsin. Sonra çok sexi bı gecelik giyip yanına gidersin. Ufak dokunuslarla tahrik et. Sonra kalça dansı yap. Bence bundan sonra dayanamaz🤪😅😅 devamı gelir
Agustosbocegi yok onları yapıyorum zaten de işte onda hareket olmadığı İçin yakınıyorum. Araştırıp farklı fanteziler öğrenip deniyorum ama ona kalsa seks 10 dk sadece gir çıktan ibaret 🥲
- Düzenlendi
yesilgozanne Geçen gün bende eşime aynısını soyledim dedimki aşkım beni farklı biyerde becersene diye oda tabi birden böyle soyleyince bön bön baktı anlamadı😳sonra dedimki nasıl olsa yazın köye gideceğiz samanlıga ineriz orada samanlık seyran yaparız veya (eşimin köyüne oraman yakın)götür beni ormana çalıların arasına orda becer dedim yada arabayı ormana göturelim arabada yapalım dedim baktı baktı böyle😳😳gülmeye başladı😂tamam dedi söz kız helebi koye gidelim bende sana hic ummadığın bianda süpriz yapacağım senin canın farklılık istiyor dedi bende bıktık dört duvardan açık temiz havada doğada yapalım nefesimiz açılır fenamı dedim olur yavrum olur dedi😂şimdi dört gözle bekliyorum köye gitmeyi bakalım süprizi ne olacak🤪Hem köyde kayınvalidemle kayinpederde var çocukları onlara birakırız ohh💃💃benim perideye katıldım katılalı ufkum açıldı kız çok çılgın şeyler geliyor aklıma🤪😂
Yasak_elma içim gıdıklandı yemin ederim 😂😂 ben eşime beni becer desem nasıl tepki verir düşünemiyorum hayatta öyle açık konuşamam sizde iyi cesaret tebrik ettim 😂😂😂😂😂
ddbbee_5 Neden konuşamayımki eşim o benim?becer demeyi bırak direk bile söluyorum nevarki bunda?ilişkiyede girme bence sen ozaman.Ilişkide utanmıyormusun cekinmiyormusun kocandan😳
Yasak_elma kötü anlamda bişey demedimki ben 🙄 yani ne güzel eşinizle böyle açık konuşabiliyorsunuz çok güzel demek istedim benim yapım gereği öyle söyleyemem demek istedim yanlış anlaşıldım sanırım 🤷🏻♀️