Ruzgarin_kadini Geçen ay kimyasal geçirmiş olabilirsin ama bu yaptığın son testin resmiyse ondada silik bi çizgi var bende son hamileliğimde regle 5 gün kala böyle çıkmıştı regl günü tekrar yaptım tamamen netti şuan 9 haftalık olduk bile bence bi kan testi ver
Birpumpkin Ruzgarin_kadini geçen ay için bende öyle düşündüm bu da son test hatta bir test daha var oda ince pembe 2. Çizgi ama bugün yaptım yine onda bir şey göremedim bu yüzden kafam çok karıştı
Ruzgarin_kadini Birpumpkin eğer yeni bi gebelikse ve sabah ilk idrarla yapmadıysan ondan çıkmamış olabilir attığın resimde bariz silik çizgi var çünkü ya 2 gün daha bekle tekrar test yap ikisini karşılaştır yada hiç bekleme direk kan testi ver yada özele gitme imkanın varsa direk ultrasonla baktır
Ruzgarin_kadini Birpumpkin 6 gün kala yaptığın net çıktı sonradan yaptıkların böyle silikleştiyse yine kimyasal geçiriyor olabilirsin bu yüzdende yine doktora gitmen lazım üst üste geçirilen kimyasal gebelikler gebe kalmayı git gide zorlaştırır
Birpumpkin Ruzgarin_kadini tamam zaten 2 gün kalmış oluyorr ilk yaptığım sabah yaptığım ilk idrar sonuncusu bu akşam
Birpumpkin Ruzgarin_kadini ilk test buydu 2.si de ince pembe çizgi vardı bugün yaptığımda bir şey yok atayım 2. Testi de
Amannebileyim Birpumpkin Hastaneye randevu bulamıyorsanız sabah saat 10 dan önce sağlık ocağına gidin bence hem gebelik testi yaptırdınız hem bilgi alırsınız aile hekiminizden sonra duruma göre hastaneye gidersiniz
Marbled Birpumpkin Geçen ay kimyasal gebelik geçirmişsin muhtemelen. Adet öncesi pozitif çıkar, sonra adetle birlikte vücut sağlıksız gebeliği sonlandırır. Birçok kadın bunu farkında olmadan yaşıyor.
Birpumpkin Ruzgarin_kadini bu akşam yaptığım da hiç bişey yok artık neticeyi doktor söyleyecek ne diyeyim hayret bişey
Ruzgarin_kadini Birpumpkin bencede varsayımlarla kendini yıpratma git bi muayne ol erken teşhis hayat kurtarır 🤗
Stardust1 Birpumpkin o zaman muhtemelen hamilesiniz, kan testi yapıp netleştirmeniz iyi olur. Tebrik ederim 🌸